Запознати сте с най-страшните – зарастващи изключително трудно рани?! При

...
Запознати сте с най-страшните – зарастващи изключително трудно рани?! При
Коментари Харесай

Тази рецепта на пророкът дядо Влайчо може да излекува абсолютно всяка рана: Заздравяват бързо дори и най-страшните

Запознати сте с най-страшните – зарастващи извънредно мъчно рани?! При тях неведнъж обичайно употребяваните смазки и кремове, предписвани от лекарите, се оказват неефективни! Такива рани се най-опасни, когато са върху пръстите и стъпалата на диабетици, при „ залежали “ пациенти, при разранена кожа от псориазис…
Оказва се обаче, че съществува естествен лек за рани със мощно антисептични свойства!
Наричат го „ мазилото на дядо Влайчо Безсреберник “, защото се смята, че точно този заслужен, извънредно безвъзмезден мъж е негов основател. Именно благодарение на това мазило са зарасли голям брой рани при безчет тежко наранени мъже и дами!

Как да си го приготвим сами? 100 г натурална, безсолна свинска мехлем (може и безсолно масло) се разтапя в емайлиран съд и се оставя да заври. Четири междинни по мярка глави кромид лук се рендосват до приемане на кайма, която се прибавя към врящата мехлем. Варенето продължава по-късно на слаб огън 6 – 7 минути при непрекъснато безредие на сместа с дървена лъжица. Следва прибавяне на 1/3 част от домакински (може и бебешки) сапун, 50 г настъргана борова смола и 30 г счукан пчелен восък. Варенето продължава още 20 мин на слаб огън при непрестанно безредие с дървената лъжица. Свалената от огъня гореща примес се прецежда през тензух в стъклена купа, която се съхранява на мрачно и ветровито място.

Върху памучен плат се нанася пласт от мехлема и се слага върху раната. Обвива се с вестник и се бинтова – получава се като „ компрес “! Държи се цяла нощ, а на сутринта превръзката се смъква и лекуваното място се изплаква, след което се намазва с тъничък пласт чиста свинска мехлем. Това се повтаря настойчиво до момента в който раната заздравее изцяло! Разбира се, изисква се непримиримост и религия, които в последна сметка спечелват!
И вие още веднъж се чувствате в съвършена форма.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР