Запознат от МВР разкрива, че домът на убития Мартин Нотариуса

...
Запознат от МВР разкрива, че домът на убития Мартин Нотариуса
Коментари Харесай

Чували с пари и документи изнесени от дома на Мартин Нотариуса веднага след смъртта му

Запознат от Министерство на вътрешните работи разкрива, че домът на убития Мартин Нотариуса в затворения жилищен комплекс „ Глория Палас е бил усърдно измит от брачната половинка му – полицайката от ГДБОП Гергана Божанова. Тя е направила това незабавно след кончината му и несъмнено преди появяването на проверяващите криминалисти от отдел „ Убийства “.

 

Още в деня след поръчковата екзекуция на Мартин Божанов шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов многозначително разяснява на брифинг, че сигналът за убийството на Мартин Нотариуса е бил подаден цели 50 минути, откакто Божанов е бил убит. До момента няма разумно пояснение за какво охранителите на бариерата от комплекса „ Глория Палас “ не са алармирали за убийството, въпреки то да се е случило на десетина метра от будката пред парадния вход на затворения комплекс. Официалната версия на проверяващите че комшия е станал очевидец на изтезанието само че от боязън за живота си се е прибрал незабавно у дома, без да подаде сигнал до полицията.

 

Неофициално обаче се мълви, че позвъняването до незабавния тел. 112 е било забавено съвсем с един час, с цел да може брачната половинка на Нотариуса да прочисти дома му.

 

„ И двата сейфа в дома на Мартин Божанов бяха опразнени. Оказа се, че и камерите за видеонаблюдение пред дома му са били изключени “q разкрива осведомен с следствието на убийството на Нотариуса.

 

Според слух, който се популяризира в Министерство на вътрешните работи, брачната половинка на Мартин Божанов е забавила подаването на сигнала, с цел да изпразни от пари и документи фамилните сейфове. Мълви се, че служителката в ГДБОП Гергана е изнесла чували с пари и документи от къщата като движимостите били складирани в различен апартамент на територията на комплекс „ Глория Палас “.

 

Според уеб страницата Lupa.bg убийството на Мартин Нотариуса се е случило на метри от вкъщи на Любена Павлова – някогашната брачна половинка на Петьо Петров – Пепи Еврото.

Нашумялата като Снежанка от закриляната от прокурори, съдии и служители на реда тайфа за рекет „ Осемте джуджета “ дама населява жилище, което е купила от Мартин Божанов. Твърди се, че Любена Павлова трябвало да гостува с новороденото си бебе в дома на Мартин Нотариуса и заради тази причина 51-годишният аферист е излязъл от къща си, с цел да вземе храна от изтънчен ресторант наоколо.

Божанов беше ликвидиран  от дебнещ го наемен палач до момента в който беседва по мобилния телефон пред автомобил си.

 

Огромното забавяне при подаването на сигнала е дало опция на килъра да се измъкне необезпокоявано от полицейската обсада, която беше сложена в София цели два часа след убийството на Мартин Божанов.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: Мартин Божанов Мартин Нотариуса Глория Палас ГДБОП убийство екзекуция сигнал
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР