Запознахме се с жена ми на басейн в Шумен. Там

...
Запознахме се с жена ми на басейн в Шумен. Там
Коментари Харесай

Жена ми е моя братовчедка, призна Тони Стораро

Запознахме се с жена ми на басейн в Шумен. Там отидохме с различен мой братовчед. Той ми предложи да ме запознае с братовчедка, която аз не познавах. Харесах я още на мига, от пръв взор, описа певецът 

След като си „ посипа главата с пепел “ обществено, в народен ефир, Тони Стораро шашна с още едно самопризнание. И това бе за дългогодишната му партньорка, неговата брачна половинка Валя. Известният артист в никакъв случай не е крил суперлативите си за нежната си половинка. И е уверявал, че Валя постоянно, при всевъзможни условия е стояла компактно зад тила му, без да го съобщи, нито един път.

Само че в този момент Тони Стораро „ изплю камъчето “ като разкри, че той и Валя били братовчеди.

„ Запознахме се с жена ми на басейн в Шумен. Там отидохме с различен мой братовчед. Той ми предложи да ме запознае с братовчедка, която аз не познавах. Харесах я още на мига, от пръв взор. Само че тя се дърпаше, тъй като сме родственици “, връща обратно лентата Тони Стораро.

За да има разстояние сред тях, първоначално Валя се обръщала към него с „ братовчед “. Но той не желал и да знае, тъй като били далечни братовчеди.

Постепенно се сближили, почнали да си пишат любовни писма и по този начин след време се оженили.

„ Валя е дамата на живота ми. Винаги е била зад тила ми, в никакъв случай не ме е предала. И небогати сме били, в една стая сме спали, гладни сме лягали, само че тя е била компактно до мен “, доверява Тони Стораро.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР