Запознаха ни службите с докладите си по темата. Мисля, че

...
Запознаха ни службите с докладите си по темата. Мисля, че
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Ако конфликтът в Израел се разрасне, горивата и петролът у нас ще поскъпнат

Запознаха ни службите с отчетите си по тематиката. Мисля, че в този момент ми е забавно тези от сглобката дали ще тръгнат да сменят шефовете на службите си. Нашите разследващи служби работят толкоз, колкото могат. Това съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година след Председателския съвет в Народното събрание.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 276
" Познайте кой не си даде телефона – секретарката на Пеевски и министър председателят Денков. После влизаха някакви други хора – момиче с кафе влезе до момента в който се четат секретни документи. Който желае, единствено той не влезе. Лорер и Пеевски носят отговорност по Закона за класифицираната инфорамция, до момента в който девойката с кафето не носи. Смешно беше ", коментира той.

" Имаше реплики кой може да участва и кой не. Важното беше да се чуе какво е ситуацията, защото спорът е задоволително огромен, с трендове за изостряне, с мъчно предвидими последици. Хубаво е в този момент да се види дали някой желае да сменя службите и дали ще задействат дерогацията на съветския нефт ", сподели още Йорданов.

По мотив утрешния избор на съмнение, той съобщи: " Страната е в комплицирана обстановка. Ако този спор се разрасне, горивата и петролът ще нарастнат. "

" В един подобен спор е разумно да има терзания. Не е нужно човек да се снабди с класифицирана информация, с цел да се сети какво може да се случи. Хубавото е, че службите са се задействали с целия си потенциал. Отделно пък, той не е изключително огромен, тъй като са останали недофинансирани ", добави още той.

За мнението на Венецианската комисия той съобщи: " Христо Иванов и министърът на правораздаването, и цялата им комисия ставаха, лягаха, ядяха с тази комисия, макар че им казахме, че е единствено съвещателен орган. Сега им направи догатките на нищо, в този момент всички тези изясняват, че не е значимо какво изяснява Комисията. Това са стопански некадърници. "

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР