Запознах се с меморандума и точно ми е като попската

...
Запознах се с меморандума и точно ми е като попската
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Изкарват се борци за чистота, а действията им показват точно обратното

Запознах се с меморандума и тъкмо ми е като попската работа, където един поп споделил " няма да гледате какво върша, а ще слушате какво приказвам ", възмути се той,предаде Epicenter.bg.

" Продължаваме промяната " са изпращали постоянно ярки политически фигури за управления на регулатори, подсети пред публицистите в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Завчера по кой транспарантен принцип избраха шефа на АДФИ? Къде се произнесоха неправителствените организации, чий глас чухме, с кого се съветваха, има ли право на несъгласие? А шефът на митниците? Кои неправителствени организации се произнесоха? Новият началник може да е добър, само че за какво смениха остарелия? Каза ли някой нещо? ", попита ядосан Борисов.

И продължи: " С една дума посредством своите представители, тъй като имат доста представители и подкрепящи ги медии, те пръскат в публичното схващане, че това са борци за непорочност. А всичките им дейности до този миг демонстрират тъкмо противоположното. Нито един от тези правила не е спазен, нито един! “ .

Запознах се с меморандума - тъкмо им е като попската работа, където един поп споделил " няма да гледате какво върша, а ще слушате какво приказвам ", това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка възходящото с всеки минал ден напрежение в сглобката.

" В меморандума написа, че кандидатури за регулаторите би трябвало да са транспарантни, не партийни и ярки, специалисти. Даже съм си отбелязала някои от тях ", добави Борисов.

И продължи:

" В него написа, че кандидатурите би трябвало да бъдат транспарантни, непартийни, не ярки, специалисти. Те изпратиха Светослав Йорданов за началник на най-големия регулатор КЕВР - народен представител от Политическа партия. Ярка политическа фигура. А пък за Петър Петров да не приказваме! ".

Заназначенията на " Промяната " Борисов и хората му приказват от през вчерашния ден, като и упрекнаха, че назначават цели фамилии на висши държавни постове.Като дадоха образец със фамилията на депутата и някогашен министър на Политическа партия Даниел Лорер и брачната половинка му Виолета, която работи във финансовото министерство.

Днес Борисов разяснява и състава на Министерския съвет, като посочи, че ГЕРБ са взели за вицепремиер еврокомисар, а ПП-ДБ са изпратили за министър председател и министри ярки политически фигури - акад. Николай Денков, Андрей Цеков, Асен Василев, Георги Гвоздейков.

" Нито един от техните правила не е спазен. Нито един. Иначе звучи доста добре и аз удостоверявам, че ние сме тъкмо за това. Въпросът е, че по този начин дяволът чете евангелието ", разяснява експремиерът.


" Ние водим договаряния всеки ден, само че в този момент съм отчаян от ПП-ДБ, тъй като провалят градежа на нуклеарната централа. Гласуваха срещу, което не е добър знак " , сподели още той пред медиите в Народното събрание.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР