Запознах премиера на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС)

...
Запознах премиера на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС)
Коментари Харесай

Бойко Борисов запозна премиера на Бавария с политическата ситуация в България


Запознах премиера на Бавария и водач на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер с политическата обстановка в България и напъните на ГЕРБ-СДС да сформира устойчиво държавно управление, което да изведе страната ни от множеството рецесии, в които се намира. Това написа на страницата си във Facebook водачът на партия – Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

„ Информирах го, че още в първите дни на Народното събрание предложихме ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса. Мерки, които биха ни извели от рецесиите, които провокира ръководството на „ Продължаваме Промяната “. Дефицитът ни доближава 7%, а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг, посочи Борисов. 

В обявата си водачът на показва, че Маркус Зьодер е изразил вяра в България да се образува устойчиво държавно управление, което да даде сигурност на жителите. Премиерът на Бавария е благодарил, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е приел поканата да участва на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС), който се организира в Аугсбург (Германия).

По време на визитата си в Бавария, Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се срещна с ръководителя на фондация „ Ханс Зайдел ” - Маркус Фербер.

" Вчера с доста старания успяхме да приемем в Народното събрание, по самодейност на ПГ на ГЕРБ-СДС, решение за потвърждаване пътя на България към еврото - от 2024 година В първия ден на Народното събрание внесохме Проект на решение за предоставяне на военна помощ на Украйна ”, уточни Борисов на срещата. 

В програмата му е планувана и среща с кмета на Аугсбург Ева Вебер. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР