Заповядайте в шоурума на @Alfa Brides и си изберете мечтаната

...
Заповядайте в шоурума на @Alfa Brides и си изберете мечтаната
Коментари Харесай

Американски бални рокли Terani Couture ексклузивно в Alfa Brides! ГАЛЕРИЯ

Заповядайте в шоурума на @Alfa Brides и си изберете мечтаната рокля от последната сбирка на @Terani Couture Bulgaria! Ще ви посрещнат с чаша шампанско, ще се облечете в три определени от вас рокли, ще се видите с публична прическа и грим, ще получите безвъзмездна консултация от опитни уредници на събития и ще получите скъпи препоръки за един от най-важните дни в живота ви!



Дата: 29 и 30 януари

Час: от 10:00 да 18:00

Място: ул. "Кап. Никола Ночев " 30

Шоурум @Alfa Brides

* Само с авансово записан час на: 0899722388

Американската фешън къща Terani Couture е международно известна с помощта на неповторимите, елегантни, вечерни и бални рокли. Всеки модел е като шедьовър на художник.

Новата сбирка Бални рокли на Terani Couture е основана на основата на актуалните фешън трендове, само че дизайнерите не не помнят и за комфорта. Все отново абитуриентската рокля се носи от млади, нежни девойки, които са доста преносими, такива, каквито са и роклите. В абитуриентските рокли Terani Couture употребява леки, плавни тъкани като сатен, шифон и коприна. Това им разрешава да подчертаят лекотата и ефирността на модела.

Важно преимущество на американската марка е, че те не шият облекла съобразени със строгите стандарти на женската хубост. Това значи едно – всяка дама, без значение от нейната височина, тегло или тип фигура може да избере съвършеното облекло сама за себе си. Една абитуриентка би избрала надълбоко деколте, друга – рокля с отворен тил, а трета – с изцяло откровена цепка, показвайки тънки, дълги крайници. Всички рокли показани на българския пазар са единични бройки и това ги прави още по- мечтани от абитуриентките.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР