Заповядайте на беседите за бъдещи родители в ,Мама и Аз`

...
Заповядайте на беседите за бъдещи родители в ,Мама и Аз`
Коментари Харесай

Училището за бъдещи родители в ,Мама и Аз` с лятно издание

„ Заповядайте на беседите за бъдещи родители в,Мама и Аз` и през юли, с цел да се подготвите за раждането и грижите за бебето дружно с нашите опитни медицински експерти. Темата на лятната ни среща е „ Кърменето – по какъв начин да бъде елементарно и сполучливо “.

Поканата за лятното издание на Училището за бъдещи родители е отправена от екипа на Клиниката за майчино и детско здраве в Плевен. Половин час преди началото на лекцията, в границите на самодейността Дни на отворените порти, бъдещите майки и бащи ще имат опцията да се срещнат на място с модерната и уютна конюнктура, както и да се срещнат със експертите в Родилния комплекс в клиниката.

„ Кърменето е сполучливо и елементарно, в случай че имате предварителна подготовка и знаете какво да очаквате. На идната среща ще приказваме в детайли за всичко това, ще обсъдим и по какъв начин да бъдат избегнати някои от най-често срещаните компликации. Ще има време за въпроси и свободен диалог по тематиката “, споделя Малина Виткова - старша акушерка в Родилния комплекс.



Поредното издание на Училището за бъдещи родители в,Мама и Аз` ще се организира на 28 юли /петък/, от 11,00 часа, а самодейността Дни на отворени порти стартира половин час преди началото на лекцията /от 10,30 часа/. От болничното заведение обичайно са подготвили дарове за всички участници в срещата. Предварителното записване е на тел.: 064 678-400.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР