Заповядайте на 23 март 2024 г. в прелестната зала на

...
Заповядайте на 23 март 2024 г. в прелестната зала на
Коментари Харесай

„Списание 8 НА ЖИВО“ идва отново с пролетта

Заповядайте на 23 март 2024 година в прелестната зала на Софийската опера и балет, с цел да се потопим още веднъж в знания, нови гледища, чувство на взаимност, ентусиазъм и възвишеност.

Събитието стартира в 9 ч. и ще сме дружно до 16:30 ч., отваряме вратите в 8:30 ч. Приятелите ни от „ Вита Рама “ ще се погрижат за храната за тялото, а на щанда ни ще намерите и храна за душата – определени книги, най-новите броеве на списанието, абонаментни картички, тениски и торбички.
Както постоянно, всички, закупили билет, ще получат след това видеозапис с лекциите, а участниците на място ще могат да си изберат и 4 броя от обичаното Списание 8 като подарък.
Програмата и лекторите ще обявим през февруари.
Сега може да избирате сред билет за наличие онлайн в залата или за директното лъчение през youtube:присъствени билети може да закупите ;скоро ще пуснем в продажба и билети за директното лъчение.Радваме се, че ще посрещнем пролетта с общия ни паметен празник!
Очакваме ви на 23 март в операта, с боязън, отворени души и жадни за познания мозъци. А до момента в който пристигна време за това вълнуващо прекарване, тук може да се насладите на предишните ни събития.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР