Заповядайте на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00

...
Заповядайте на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00
Коментари Харесай

Sarah Danielle създаде уникална колекция „Майката на булката“


Заповядайте на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа и изберете вашата рокля!

За марката Sarah Danielle, обличането на майките на младоженците е предизвикателство и цел. Те показват и съставляват мощната и стилна жена, която е образец в живота на децата си. Предлагат огромна сбирка от модели, подобаващи за разнообразни дами, тъй че имате огромен избор от кройки, цветове, материи и размери, с цел да намерите тоалета, който търсите. Да откриете идеалната рокля със Sarah Danielle не е мъчно. Просто елате и вижте!

Незабравимите истории за Грейс Кели, Одри Хепбърн и Джаки Кенеди основават приказката за Холивуд. Повлияни от тях към този момент повече от 60 години дизайнерите на „ Justin Alexander Bridal “, основават изящни модели булчински и публични тоалети. Изисканият жанр и класиката на 50-те и 60-те години, не подминават и елегантните рокли с бранд „ Sarah Danielle “.

Те се отличават с високо великолепие на направа, и материи като естествена коприна, дюпон, микадо, шифон и сатен.

Колекцията на Sarah Danielle е основана особено за майката на булката, майката на младоженеца, кумата, шаферката. Роклите са желани от звезди като Мерил Стрийп и Сара Джесика Паркър – дами с високи условия и усет към обичайна буржоазна мода.

Майките на младоженците участват на множеството фотоси, директно до щерка си и сина си, вземат участие в редица ритуали и са извънредно значима част от тържеството. В случай, че очаквате вашето дете да подписа брак и пред вас стои избора на тоалет, имате богат избор от, формален представител на Sarah Danielle за България.

Специално за вас, сбирката ще бъде изложена на 21 и 22 май, от 10:00 до 18:00 часа, в шоурума на

Запишете си час за личния състав консултация и проба на: 08997722388
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР