Заповедта за премахване на бетонните фундаменти с метални конструкции в

...
Заповедта за премахване на бетонните фундаменти с метални конструкции в
Коментари Харесай

Премахват бетонните фундаменти в автокъща в Борисовата градина

Заповедта за унищожаване на бетонните фундаменти с железни структури в автокъща в Борисовата градина е подписана от основния проектант на София - Здравко Здравков, оповестява в профила си във фейсбук кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков.



Той чака скоро районната администрация да получи заповедта и да продължи по процедурата.

През декември предходната година кметът Трайков изпрати в Направление " Архитуктура и градоустройство " преписката за унищожаване на шест железобетонни фундамента с железни структури на автокъща, която се намира в самия парк.

Трайчо Трайков оповестява още, че е разговарял с основния проектант по въпроса за освобождението на достъпа до 12-те дка общинска благосъстоятелност, които сега са заградени дружно с къпалнята " Мария Луиза ".  В момента те са заградени към къпалнята , която е частна. Вече имаме актове за общинска благосъстоятелност и ще махаме оградата, показва Трайков в обществената мрежа.

Той осведоми още, че е подписал 14 позволения за артистична изява на обществени пространства в регион " Средец " на дванайсет музиканти, двойка акробати и една жива скулптура. В региона са утвърдени 10 места за тази цел, като по разпоредба изискването е да не се употребяват озвучителни системи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР