Запориране на сметките на ТЕЦ Враца, Плевен и Бургас поиска

...
Запориране на сметките на ТЕЦ Враца, Плевен и Бургас поиска
Коментари Харесай

Запориране на сметките на ТЕЦ Враца, Плевен и Бургас поиска “Булгаргаз“

Запориране на сметките на Топлоелектрическа централа Враца, Плевен и Бургас изиска “Булгаргаз “
“Булгаргаз “ е поискала запориране на сметките на топлофикациите във Враца, Плевен и Бургас, които й дължат общо 53 милиона лв.. За сдруженията във Враца и Плевен това към този момент би трябвало да е реалност.

В изявление за БНР изпълнителният шеф на Булгаргаз Николай Павлов успокои, че подаването на газ към топлофикациите няма да спре и потребителите няма да останат без парно в средата на зимата:

“Булгаргаз “ с изключение на на тези три топлофикационни сдружения доставя природен газ и на газоразпределителни сдружения – огромни индустриални потребители, и по тази причина погасяването на всяко едно обвързване в период е гаранция за доставките за всеки един клиент. Плащането от всички клиенти ще подсигуряват една спокойна зима “.

Николай Павлов добави, че се чака стабилизиране на цените на газа. “Нашата цена се дефинира по формула, в случай че гледаме напред във времето пред тези цени на различните на природния газ горива ще се стабилизира цената. Към сегашния миг е рано да се каже, само че при опазване на цените надали би имало нарастване “, сподели той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР