Запомни едно: че броят ни е много по-добър от броя

...
Запомни едно: че броят ни е много по-добър от броя
Коментари Харесай

Четете в Марица: Ковид спаси шофьорка от глоба и 2 г. без ...

Запомни едно: че броят ни е доста по-добър от броя им. Акцентите от уикенд бижуто на " Марица ", останалото ви чака горещо на следващия ден на сергиите:

Ковид избави шофьорка от санкция и 2 година без брошура

Прекаран коронавирус избави шофьорка от 2000 лв. санкция и лишаване на книжката за две години. Случката е от тази пролет, само че развръзката пристигнала с решение на съда тази седмица.

Китарата ми е по-добра от китарата ти

или по какъв начин Борисов и Радев честват успехите с български шлагери, а водачът на „ Възраждане “ има фолклорен албум. Румен Радев взе китара в НДК и заби „ Признание “ на именитите „ Диана Експрес “ минути след края на последния балотаж, който му обезпечи втори мандат като президент. Клипът мигновено стана шлагер и беше въртян нонстоп по медиите и обществените мрежи.

Гласуват кабинета в понеделник, Има Такъв Народ с рокада в 12 без 5

България най-сетне ще има постоянно държавно управление в понеделник. От 12 май тази година насам страната се ръководи от два следващи служебни кабинета поради серията от три парламентарни вота. Президентът Румен Радев ще връчи мандата на първата политическа мощ " Продължаваме промяната " в събота в 10 часа.

Бъдещите Кирил и Асен остават в България

Търсим 18-годишна, с две образования, три езика, 30 години трудов стаж и пораснали деца! Така звучи в известния анекдот публикация за наемане на личен състав в България. А както знаем: добре че е шегата, та да си кажем истината. Току-що приключили, студентите у нас се натъкват на безконечния абсурд - работодателят търси млади фрагменти, само че със стабилен стаж.

Така ли е обаче в реалност? Категорично не - уверени са мениджърите Васка Бакларова и Паулина Чотрова. Двете дами създават онлайн азбучник, който ще свързва компании, студенти и неправителствени организации в Пловдив

Дронът като кола във въздуха – караме с брошура

Безпилотните летателни средства, или по този начин наречените дронове, навлязоха във въздушното пространство и в живота ни със скоростта на светлината. Недостъпни допреди години, в този момент хвърчащите апарати се намират съвсем във всеки дом, имат необятно приложение във филмовата промишленост, в медиите, в снимане на значими събития, при избавителни акции, при проучване на непристъпни за индивида места и така нататък

Столетницата Несибе пие по 10 кафета и има кръвно на космонавт

В превод от арабски Насибе значи " късметлийка ". Със сигурност е по този начин, тъй като усмихнатата баба от първомайското село Езерово към този момент е на 100 години. Жизнерадостна, радостна, приказлива, може да изрецитира наизуст молебствия от Корана!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР