Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат

...
Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат
Коментари Харесай

Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат любовния ви живот


Запомнете тези 4 дати от 2024! Те могат да преобърнат любовния ви живот. Хаосът на ретроградната Венера от лятото на 2023, известно още като сезона на разделите, евентуално към този момент е отдалечен спомен за вас.
Какъвто и да е казусът,
астрологията на 2024 година наподобява доста по-обещаваща за влюбените на всички места, защото Венера прави ходове, които би трябвало да са от изгода за всички в сантиментален аспект поради четири доста щастливи дни от годината.

Ключът към проявяването на любов във взаимоотношенията се крие до огромна степен във Венера. Тъй като това е планетата на интимността, романтиката и удоволствието, положението на
Венера в Космоса има
наклонност да въздейства на типовете сътрудници, които ще привлечете или състоянието на актуалната ви връзка.

Когато Венера е в знаците, които управлява (Телец или Везни), свързването и общуването ви с другите може да бъде леко като ария. Когато обаче Венера е в Овен или Скорпион, когато е ретроградна или обвързвана с Марс или Сатурн посредством квадрат/опозиция, това може да наруши мира
и да затрудни разбирателството.
Щастливата вест е, че ще има тъкмо нула случая на ретроградна Венера през 2024 година. Това освен значи, че планетата на любовта ще се движи
по инерция през Kосмоса
с по-малко забавяния и пречки, само че също по този начин допуска, че привличането и поддържането на сантиментални връзки няма да бъде толкоз мъчно.

Един от най-щастливите астро преноси за романтика стартира с Венера, която се съединява с Нептун в Риби на тази дата, увеличавайки способността ви да обичате без граници. Тъй като Венера е екзалтирана в този изменчив воден знак, планетата, насочена към партньорството, може без изпитание да види оттатък минусите на евентуалния ви сътрудник. Което улеснява приемането на другите такива, каквито са, без прекомерно доста наказание или рецензия.

Този пренос е изключително благополучен за тези, които са прекомерно фокусирани върху минусите на колегата. Защото ще компенсира желанието да се търсят грешки в другия. Въпреки че това астрологично събитие ще ускори вашата емпатия, то също по този начин има капацитет да бъде лъжливо.

Така че се уверете, че не идеализирате прекомерно индивида или връзката ви. Вместо това се пробвайте да пресъздавате съюза, който желаете, допустимо най-ясно. Това ще бъде денят, в който ще позволите на разума ви да надделее.

Ще видите по-ясно действителността във връзка с вашите сантиментални връзки, когато Венера се съедини с Юпитер в Телец на тази дата. Този пренос е най-благоприятен за проявление на партньорства, които оферират сигурност и дългоденствие.

Тъй като Венера ще бъде в знака на Телец и в съвпад с великодушната планета Юпитер (известна още като планетата на късмета), вие ще можете да започнете връзка. Която е потребна на осезаемо равнище. Фиксираният земен знак е обвързван с материалистичните удоволствия, тъй че ще бъде по-лесно да се свържете с някой, който носи скъпи запаси.

Вашите стремежи също ще се усилят, само че няма да желаете да се задоволявате с нищо по-малко от това, което желаете. Ще дадете приоритет на качеството пред количеството. Което прави това време благоприятно за срещи с надеждни хора. Няма да бъдете привлечени от някой, който не дава отговор на вашите стандарти.

Ще се почувствате по-наясно с потребностите си, когато Меркурий и Венера се свържат в интуитивния знак Рак. По време на този пренос другите ще бъдат по-възприемчиви към възприятията ви, което прави това време благоприятно за искреност и осъществяване на диалози, които ви карат да се чувствате сигурни и прочувствено подкрепени. Чувствайте се свободни да изразите своята уязвима страна – това ще бъде добре признато от компанията ви.

Ще бъдете по-мотивирани да подхранвате и да се грижите за вашите сантиментални ползи през този ден, което може да задълбочи и ускори връзките ви. Формирането на близост въз основа на прочувствена съгласуемост ще се случва по-лесно от нормално. Ако прекарвате времето си със специфичен човек в този ден, сгответе обичаното му ядене или организирайте комфортна вечер, която да се хареса и на двамата – всичко, което основава чувство за топлота и успокоение.

С наближаването на сезона на пуловерите, Венера във Везни ще тринира Юпитер в Близнаци, увеличавайки удоволствието, човешкото взаимоотношение и сантименталната връзка. Тъй като Венера ще бъде в знака на Везни, разбирането с другите ще се случва без изпитание. По време на този пренос ще можете да се свържете с други хора с сходни мисли и ползи, което прави този ден потребен за вървене на празненства или срещи.

Вие също по този начин ще се почувствате извънредно смели. Отидете на първа среща, създайте си профил в приложение за запознанства или посетете обществено събитие — тъй като това ще бъде добър ден за смяна и вдишване на някои опасности. Ще бъдете добре признати, изключително в случай че сте почтени за вашите интереси и визия за бъдещето. Това също може да е ден, в който връзката ви претърпява смяна в позитивна посока, увеличавайки своя капацитет. При всички положения сте в печеливша позиция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР