Заподозрян пиян шофьор случайно се е съобщил на полицията, след като се е обадил на 911, когато си е помислил, че кола се движи в грешната посока

...
Мъж от Небраска се е обадил на 911, за да
Коментари Харесай

Мъж от Небраска се е обадил на 911, за да докладва за шофьор, шофирал от грешната страна на магистралата.

Но в действителност той е пътувал от грешната страна на пътя.

Офисът на шерифа каза, че съдържанието на алкохол в кръвта на обаждащия се на 911 е повече от два пъти над допустимото.< /p>

Заподозрян пиян шофьор в Небраска случайно се е обадил на 911, мислейки, че предупреждава ченгетата за някой, който кара от грешната страна на магистралата, когато в действителност това е бил той, казаха властите.

Офисът на шерифа на окръг Ланкастър в Небраска публикува видео в четвъртък на депутати, спиращи заподозрян пиян шофьор през март.

Видеото включва аудио от телефонното обаждане на неидентифицирания шофьор до 911, както и кадри от него кола от грешната страна на пътя.

В звука на обаждането обаждащият се на 911 може да бъде чут да казва: „Аз съм на магистрала 77, вървя на север и има някой от грешната страна на пътя.“

След това той може да бъде чут да казва на оператора, че другият шофьор е „включил фаровете си“, добавяйки, че това почти го е изхвърлило от пътя. „Той почти ме удари“, каза той.

Видеото, споделено от офиса на шерифа на окръг Ланкастър, също показва помощник-служител, който кара по магистралата, за да настигне обаждащия се на 911, преди в крайна сметка да го намери. Видеото показва, че обаждащият се е бил от грешната страна на магистралата.

След като настигна обаждащия се, се чува заместник-помощникът да пита: „Знаете ли защо ви спрях?“

< p>В аудиозаписа обаждащият се на 911 може да се чуе да отговаря: „Да, защото бях от грешната страна на пътя.“

Той добави, че трябва да е „пропуснал изход“.

След като беше попитан дали той е бил човекът, който е направил обаждането до 911, той отговори, че е, като обясни, че смята, че някой друг е от грешната страна на пътя.

Офисът на шерифа каза, че съдържанието на алкохол в кръвта на обаждащия се на 911 е повече от два пъти над допустимото.

Той беше арестуван, съобщи Fox News.

От офиса на шерифа казаха на Fox News, че „шофирането в нетрезво състояние остава едно от водещите причини за пътнотранспортни произшествия и смърт."

В този случай никой не е пострадал.

Джон Вик, който работи в офиса на шерифа, каза пред Fox News, че видеоклипове като тези се публикуват, за да насърчат обществеността да докладва за пияни шофьори.

„В този случай обаждащият се е бил както обаждащ се, така и шофьор в неравностойно състояние“, каза той според новинарското издание.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР