Заподозрян пиян шофьор е обвинен в убийство, след като три

...
Заподозрян пиян шофьор е обвинен в убийство, след като три
Коментари Харесай

Три жени загинаха на връщане от парти за бебе, докато „пиян шофьор минава на червено“ преди ужасяваща катастрофа

Заподозрян пийнал водач е упрекнат в ликвидиране, откакто три дами трагично изгубиха живота си в ужасяваща автомобилна злополука, до момента в който се връщаха вкъщи от baby shower.

Yesenia Olaez, 33, нейната снаха Алехандра Olaez, също 33, и водачът на колата им, Лорена Моралес, бяха убити, когато 36-годишен мъж се вряза в техния седан на кръстовище в Помона, Калифорния към 23:00 часа локално време в събота вечер. Двама други пасажери, в това число 12-годишно момиче, също бяха ранени, защото хипотетичният пийнал водач, разпознат като Виктор Сихарат, съгласно известията е минал на алено, причинявайки унищожителен конфликт.

И двете транспортни средства бяха съществено развалени, като SUV-ът на Siharath спря в средата на кръстовището, когато седанът се сблъска с осветителен дирек. Съпругът на Лорена Хуан Мануел „ Хайме “ Гарсия и дъщерята на Алехандра Наоми Олаес също бяха в колата. Йесения и Алехандра бяха оповестени за мъртви на място, до момента в който Лорена, Хайме и Наоми бяха откарани по с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР