Заподозрян е арестуван за шокиращия удар на мъж от Калифорния,

...
Заподозрян е арестуван за шокиращия удар на мъж от Калифорния,
Коментари Харесай

Мъж арестуван при шокиращо нападение срещу дядо, който бута внук в количка в луксозен калифорнийски град; ченгетата разследват расова връзка

Заподозрян е задържан за шокиращия удар на мъж от Калифорния, бутащ внучката си в количка — както и за сходно нахлуване против юноша, като ченгетата проверяват дали са били расистки.

29-годишният Анхел Санчес младши от Санта Барбара беше задържан в Окснард в 14:15 ч. В сряда за уловената на видео офанзива против 60-годишен мъж от азиатско-американски/тихоокеански островен генезис в първокласния Калабасас, заяви окръжният шериф на Лос Анджелис.

Той също е обвинен във второ нахлуване против момче от същия генезис, което се е случило малко по-рано, сподели полицията за „ непровокирани офанзиви против нищо неподозиращи жертви “.

Отбелязвайки, че „ и двете жертви на нападенията са от азиатски генезис “, полицията сподели, че „ претекстовете за нападенията сега се проверяват “.

Санчес беше упрекнат в нахлуване със мощ, което може да аргументи тежки телесни повреди.

Въпреки това той може да бъде изправен пред спомагателни обвинявания, в случай че двете офанзиви се дефинират като ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР