Заподозряха Бритни Спиърс в лъжа по повод на едно от

...
Заподозряха Бритни Спиърс в лъжа по повод на едно от
Коментари Харесай

Обвиниха Бритни Спиърс в груба лъжа

Заподозряха Бритни Спиърс в неистина във връзка на едно от изказванията ѝ, обвързвано с попечителството на нейния татко, заяви порталът TMZ.

Миналата седмица певицата съобщи, че през 2018 година е била принудена да тръгне на европейско турне. Тя твърдеше, че попечителите ѝ са я заплашили със съд, ако откаже обиколките, и са я предиздвикали да подпише документи, които я задължават да организира поредност от концерти, написа " Монитор ".

Източници, близки до попечителите на Бритни, обаче настояват, че истината е друга. Организаторите на турнето си спомнят, че певицата, ненадейно осъзнавайки, че няма никакви планувани изяви за цялата 2018-а година, помолила мениджърите си да ѝ уредят някакви участия.

„ Тя безусловно ни умоляваше за европейско турне. Беше доста обезпокоена и неведнъж ни звънеше по телефона с молба да го потвърдим “, описват източниците на изданието.

Те прибавят, че чак по време на турнето Спиърс решила, че не ѝ се занимава с това, и тогава измислила историята, че е била принудена да тръгне на турне.

По време на правосъдно съвещание предходната седмица Бритни Спиърс изиска да бъде освободена от опеката от страна на татко ѝ Джейми Спиърс, която е в действие от 2008 година Тогава Спиърс означи, че не е стопанка на живота си и има желание да си върне правата, наричайки попечителството над нея „ оскърбително “.

Съдът обаче отхвърли настояването на звездата. В материалите по делото се отбелязва, че тя е „ на практика неспособна да ръководи своите финансови запаси, да се опълчи на възможни измами или непозволени въздействия “. Певицата може да подаде нов иск против татко си и екипа от попечители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР