Заподозреният за серия смъртоносни бомбени експлозии в Остин, Тексас, е

...
Заподозреният за серия смъртоносни бомбени експлозии в Остин, Тексас, е
Коментари Харесай

Серийният бомбаджия от Тексас е мъртъв след полицейска акция

Заподозреният за серия смъртоносни бомбени детонации в Остин, Тексас, е мъртъв след огромна полицейска интервенция, заяви Би Би Си, базирайки се на US медии.
Мъжът умрял след взривяване на устройство на междущатска автомагистрала в регион, намиращ се северно от града, заяви Си Би Ес нюз.
Агенти на ФБР правят следствие на място.
Това става след експлодиране на четири колетни колета в Остин и една в Шерц, на стотина километра южно от щатската столица.
Кадри от охранителни камери на „ лице, представляващо интерес " и излъчени от американски медии, демонстрират бял рус мъж да носи огромни пакети.
Очаква се полицията на Остин по-късно през днешния ден да даде детайлности по случая.
При първата детонация в къща в Източен Остин на 2 март почина 39 годишен мъж. На 13 март в други региони на града избухнаха две бомби. Убит беше 17-годишен юноша, а майка му и стара жена бяха ранени.
На 18 март с бомба капан в Остин бяха ранени двама мъже. Заради изработката на устройството полицията предполагаше, че причинителят има добра подготовка за този тип активност.
Последната детонация бе на 20 март в разпределителен пункт на „ Федекс " в Шерц, като взривилата се пратка била предопределена за Остин.
Полицията на тексаската щатска столица разгласи премия от $100 000 за информация, която да докара до залавянето му, а губернаторът на Тексас Грег Абът добави още $15 000.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР