Заподозреният е заловен на 8 юни в района на ж.к.

...
Заподозреният е заловен на 8 юни в района на ж.к.
Коментари Харесай

Зрелищен арест на наркодилър в Бургас

Заподозреният е хванат на 8 юни в региона на ж.к. " Славейков " със 65 пликчета с глави от марихуана и 66 дози метамфетамин.

Общото количество на конфискуваната марихуана е към 400 грама, а на синтетичните наркотици- 150 грама.

Бургазлията е арестуван за период до 24 часа. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава от чиновници на Пето Районно ръководство - Бургас.

В цялата страна продължава, разпоредената от основния прокурор Иван Гешев, профилираната интервенция " Бяло ", ориентирана против наркоразпространението. Арести са осъществени още във Варна и Дупница, където са открити насаждения с марихуана.

В акцията вземат участие 3000 полицейски чиновници и десетки магистрати. За повече от година и половина, това е първата огромна спецоперация, която полиция и прокуратура организират взаимно против лица от престъпния контингент. Вчера основният прокурор заяви, че планирането на дейностите по места са траяли повече от един месец.

Край Пловдив е намерено огромно хале, пригодено за развъждане на марихуана. Помещението е било оборудвано със скъпа климатична апаратура, чиято стойност възлиза на няколко десетки хиляди лв..

Днес и на следващия ден от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата се чака да дадат повече детайлности за броя на арестуваните лица, както и какъв брой от тях ще бъдат привлечени към наказателна отговорност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР