Заподозрените са обвинени в контрабанда на повече от 200 мигранти,

...
Заподозрените са обвинени в контрабанда на повече от 200 мигранти,
Коментари Харесай

Германската полиция арестува двама мъже, обвинени в контрабанда на около 200 мигранти в Европейския съюз

Заподозрените са упрекнати в контрабанда на повече от 200 мигранти, множеството от които сирийци, в Европейския съюз, заяви немската осведомителна организация dpa.

Един от обвинените, 23-годишен мъж от Берлин, е задържан в Гарбсен покрай Хановер. Другият, 40-годишен мъж, беше арестуван в Лерте покрай Хановер въз основа на австрийска заповед за арест.

Властите не идентифицираха обвинените. Служители по сигурността обаче настояват, че двамата са били част от група контрабандисти, множеството от които иракчани, за която се твърди, че е довела минимум 208 мигранти в Европейски Съюз по време на дузина пътувания сред август 2022 година и юни 2023 година

Мъжете са обвинени, че транспортират мигрантите в рискови горещини и „ несъответствуващи транспортни средства “ и не са дали на пасажерите отмора или храна, заяви dpa.

Твърди се, че те са таксували 4000-5000 евро ($4357-$5446) на човек. Маршрутът, стихотворец от контрабандистите, минаваше през Унгария, Австрия, Чешката република и най-после в Ге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР