Започвайки през 1993 г. компанията специализира в продажбата на кожени

...
Започвайки през 1993 г. компанията специализира в продажбата на кожени
Коментари Харесай

Кои са TOPGAL? Стандарт за ученическа раница.

Започвайки през 1993 година компанията специализира в продажбата на кожени произведения. По това време на пазара преобладават твърдите раници, вид куфарче. Марката залага на тях и това се оказва едно от положителните решения. Моделът е с премия за най-хубава раница за първи клас в годишна ранглиста на MF DNES, един от най-големите и авторитетни чешки ежедневници, взаимно със структури към просветителното министерство на Чешката република.



Всяка година раниците се тестват в Института за изпитване и узаконяване в Злин , който ги отличава с формалната Чешка марка за качество . Ученическите раници TOPGAL дават отговор на най-строгите критерии за качество и сигурност.
 Стартира сезона на ученическите раници. Как ще започва новата образователна 2021/2022 г? Стартира сезона на ученическите раници. Как ще започва новата образователна 2021/2022 г?
Тази образователна година приключва с присъствено образование на всички възпитаници и следвайки логиката на събитията, по този начин чакаме да стартира и след...

Какво съставлява чешката стратегия за качество?

Качеството на продуктите и услугите е преди всичко за множеството хора. Този документ подсигурява, че няма да попаднете на рискови и нискокачествени артикули с разнообразни псевдо характерности. Проектът е обезпечен от държавна резолюция и е основан, с цел да поддържа сериозните и надеждни марки. Предоставя се единствено след прецизна и самостоятелна инспекция на качеството, което производителят би трябвало да може да задържи и показа при многократни инспекции. Следователно това е доста положително управление за потребителите при извършване на покупки . Всяка марка в програмата има тъкмо избрани критерии за оценка на качеството съгласно съответния вид артикули или услуги и би трябвало да дава отговор на 4 съществени условия:



1. Продуктът би трябвало да е с над общоприетото качество спрямо сходни артикули на пазара.

2. Качеството би трябвало да бъде доказано от самостоятелна акредитирана лаборатория за тестване (за Topgal е ITC Zlín).
 Коледа не е анулирана! Коледа не е анулирана!
Макар и по-особена и тази година Коледа ще има. Животът продължава и без значение от рестриктивните мерки и компликациите, които всички срещаме в...

3. Съответствието с качеството би трябвало да се ревизира непрестанно - еднократната инспекция не е задоволителна.

4. Удовлетвореността на клиентите също би трябвало да бъде тествана.

Ключов фактор за родителите при избора на ученическа раница е здравето на детето. Родителите се интересуват главно от гърба на раницата, тежестта и, както и светлоотразителните детайли, гараниращи сигурност на пътя. Според разнообразни изследвания цената и дизайнът са по-малко значими за тях.

Именно високото качество, както и свежият дизайн, неповторимите графични претекстове и сигурността на детето са фактори оценени високо и от потребителите на Topgal . Марката печели ред награди за продуктите си.


 Правото на детето да играе и по какъв начин COVID-19 промени потребителското търсене на детски играчки Правото на детето да играе и по какъв начин COVID-19 промени потребителското търсене на детски играчки
Играчките разпалват детското въображение, предлагайки неограничени благоприятни условия. Те също по този начин отразяват културните и публични тенденци...

Куфарчето на TOPGAL CHI 880 е с премия за най-хубава раница за първи клас за 2017 г , а се трансформира в най-популярния ПРОДУКТ НА ГОДИНАТА през 2019 година измежду училищен раници в категорията детски артикули на съветника за извършване на покупки Heureka.cz. През 2020 година още веднъж годишната ранглиста на MF DNES е управлявана от модела YUMI на TOPGAL . Раницата беше определена за най-хубава измежду младежките модели в състезание с 15 конкурентни марки раници от комисия, включваща физиотерапевти, родители и младежи, взели участие в теста. Тази година сграбчи наградата в самостоятелен тест, този път на чешкото седмично издание TÉMA.

Цената на раниците може да наподобява висока за някои родители. Разбира се, те могат да бъдат направени и на по-ниска цена, само че тогава материалите и направата ще са разнообразни, надлежно и качеството ще бъде по-ниско. Компанията към този момент се е натъквала на плагиатство на чешкия пазар - което е сигнал, че си прави работата повече от добре.



Много от клиентите на марка продават раниците си в платформи и уеб сайтове за използвани движимости. Това е знак, че раниците в действителност са здрави и издържливи, тъй че могат да се продават даже след няколко години приложимост .

Асортиментът от раници Topgal , както и други артикули за учебно заведение на марката може да намерите в онлайн магазина на фирмата  или на място в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР