Започват строителните дейности по международния път Е - 79 между

...
Започват строителните дейности по международния път Е - 79 между
Коментари Харесай

Затварят за ремонт Е-79 между Мездра и село Люти дол

Започват строителните действия по интернационалния път Е - 79 сред Мездра и село Люти дол. Поради сложността на строителните работи, правата ще бъде затворена за придвижване до края на годината, а трафикът е пренасочен по обходни направления.           

Проектът за рационализация на първокласния път сред Ботевград и Мездра планува построяването на четири ленти с разграничителна линия и обходни трасета отвън обитаемоте места за директния трафик. Ремонтите започнаха преди две години. 

Сега предстоят строителни работи по 12-километровия сектор сред Мездра и село Люти дол. Сложността на дейностите, които включват взриваване и обрушване на скатове, както и работа на пътното платно, постанова цялостно затваряне на правата. 

Планирано е придвижването в региона да бъде възобновено през декември тази година. Осигурени са четири обходни маршрута. За колите се предлага второкласният път през Искърското дефиле и врачанските села Паволче и Челопек. Превозните средства над 3,5 тона са пренасочени през Златана Панега и прохода " Петрохан " през летните месеци.

Пълно изложение на маршрутите е оповестено на интернет страницата на АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР