Започват ремонтните дейности на стадион “Локомотив във Варна. на 4

...
Започват ремонтните дейности на стадион “Локомотив във Варна. на 4
Коментари Харесай

Започва ремонтът на стадион Локомотив във Варна

Започват ремонтните действия на стадион “Локомотив ” във Варна. на 4 април от 12.00 ч. първата копка ще създадат персонално президентите на ФК “Спартак ” (Варна) Асен Миланов и Павлин Николов, научи Moreto.net.

" Заповядайте на стадион “Локомотив ”, с цел да станете съпричастни към това ново начало за футболна Варна и бъдещето на генерации “Соколи ”, приканват от клуба.

Moreto.net напомня, че през юни предходната година Общинският съвет утвърди предлагането на кмета Иван Портних да бъдат отпуснати средства за завършването на реконструкцията на стадион “Спартак “ и за повсеместен ремонт на теренната настилка на стадион “Локомотив “.

За тази цел Общината обезпечава над 2,57 млн. лв. с Данък добавена стойност. По предварителни планове реконструкцията на стадион “Спартак “ коства близо 1,95 млн. лв., а на терена на стадион “Локомотив “ – съвсем 627 хиляди лв., включително планиране, строителен контрол и други

До настояването за ремонт се стигна, откакто през март 2021 година Зоналният съвет на БФС забрани организирането на спортни мероприятия на територията на комплекса, защото е рисков и положението му заплашва здравето на състезателите.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР