Започват разговорите на издигнатия за премиер от ГЕРБ- проф. с

...
Започват разговорите на издигнатия за премиер от ГЕРБ- проф. с
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Проф. Габровски направи саможертва


Започват диалозите на издигнатия за министър председател от ГЕРБ- проф. с парламентарно показаните партии. 

" Винаги има шансове, вярата умира последна. Проф. Габровски мъчно беше определен. Той е най-хубавият неврохирург онколог. Нали всички споделяме, че има ракови туморни формирания в обществото? Тази метафора с това, че се предлага номер едно в България, е по-подходяща от футболните метафори, които използваме под път и над път ", разяснява депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев в студиото на  " Денят ON AIR ".

Той дефинира като всеотдайност решението на проф. Габровски да одобри предлагането:  " Човек с безупречна известност. Всичко, което може да реализира - е постигнал. И изведнъж отива в политическото тресавище ". 

Според народния представител от, в случай че не настъпи смяна в държанието на политическите партии, единственият печеливш ще бъде президентът.

" Вдига се рейтингът на президента Радев. Последните 2 години има заобикаляне на формата на държавно управлeние на България. Конституционно сме парламентарна република, само че това, което се случва, е да ни ръководи президентът, и то в огромни интервали без съществуването на парламент ", уточни Главчев пред Bulgaria ON AIR.

А диалозите сред и Радев дефинира като нещо обикновено, което се прави в полза на българските жители. Той е уверен - президентът не мери с двоен критерий партиите. 

" Преди време подвигна юмрука и сподели " Мутри вън ", в този момент пък споделя - " шарлатани ". Излиза от езика, който би трябвало да има президентът, непосредствен е и няма двоен критерий. Някои от представителите на " Продължаваме промяната " нямат съображение да се наскърбяват от термина шарлатани, за някои от тях дори е щадящ ", проучва Главчев речника на президента.

Депутатът изрази вяра да се сформира държавно управление, било то и с третия мандат, тъй като това чакат гласоподавателите. Също по този начин беше безапелационен, че мястото на България е в Шенген.

" Мигрантите - това е общоевропейски проблем, трябват ни общоевропейски старания, а нямаме общи старания. За мен е необяснимо за какво не желаят Австрия и Нидерландия да вложим всички взаимни старания. Приемането на България единствено ще е плюс. Това ще е поддръжка да се вземат решение проблемите и при тях, тъй като множеството мигранти се целят в Западните страни. По всички граници има корупция, тук въпросът е да поставим взаимни европейски старания за решаването на този проблем. България не може да спре мигрантите, това е ясно ", разяснява Главчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР