Започват разговорите между БСП и ДПС в сградата на Народното

...
Започват разговорите между БСП и ДПС в сградата на Народното
Коментари Харесай

БСП и ДПС разговарят за вота на недоверие към правителството


Започват диалозите сред Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в постройката на Народното събрание за вота съмнение, съобщи кореспондент на БГНЕС.

БГНЕС напомня, че Българска социалистическа партия ще внесе избор на съмнение към кабинета "Борисов - 3" за корупцията, откакто бъде гласуван бюджетът за 2018 година „ Сваляне ГЕРБ от власт, предварителни избори и мотивация да ги спечелим - една от стъпките е избор на съмнение към кабинета “, бяха думите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конгреса на Българска социалистическа партия в края на октомври, където и беше взето решение за внасяне на избор на съмнение.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изрази единодушие за диалози с Българска социалистическа партия по тематиката за вота. Карадайъ съобщи, че тематиката за корупцията е една от значимите тематики за страната, което се виждало от всички интернационалните отчети. „ Виждаме и властта каква оценка дава на явлението на корупция в страната. Определя ги в едни съотношения и проценти, само че самият факт властта не отхвърля. Корупцията като събитие я има във властимащите. Това е един главен камшик за обществото и ние с тази тематика доста съществено ще се занимаваме “, акцентира водачът на Движение за права и свободи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР