Започват кампаниите Не шофирай, ако си пил“ и Без дрога

...
Започват кампаниите Не шофирай, ако си пил“ и Без дрога
Коментари Харесай

Във Варна показаха как се откриват наркотици в кола от полицейско куче

Започват акциите „ Не шофирай, в случай че си пил “ и „ Без дрога на пътя: Последната автомагистрала “, проведени от дирекция „ Превенции “ към Община Варна, в партньорство с ОД на МВР-Варна, научи Moreto.net.

В рамките на първото събитие от самодейността доброволци имаха опция да следят проява на проучване с полеви проби за приложимост на алкохол и психоактивни субстанции от чиновници на бранш „ Пътна полиция “, както и проява за разкриване на опиати в автомобил от полицейско куче.

Получените познания за глобите, налагани на открити водачи на МПС, ръководещи след приложимост на алкохол и наркотични субстанции, доброволците от превантивните клубове ще употребяват в осведомителни сесии по тематиката със свои връстници. По време на срещата участниците се срещнаха и с активността и образованието в Академията на Министерство на вътрешните работи.

На срещата участваха зам.-кмета Тодор Иванов, старши комисар Атанас Михов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, комисар Даниел Пашов, шеф на Център за специализация и полицейска подготовка във Варна при Академията на Министерство на вътрешните работи, представители на районна и окръжна прокуратура, представители на Затвор - Варна, представители на Общинския съвет по наркотичните субстанции – Варна и дирекция „ Превенции “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР