Започват действия за събаряне на строежа на Алепу и възстановяване

...
Започват действия за събаряне на строежа на Алепу и възстановяване
Коментари Харесай

Събарят строежа на Алепу

Започват дейности за срутване на градежа на Алепу и възобновяване на терена, оповестиха от "Продължаваме смяната ", представени от Българска национална телевизия.

Събаряне на градежа на Алепу и възобновяване на предпазената околност стартира в подтекста на волята на премиера Кирил Петков и на сегашния кабинет за бистрота и нулева приемливост към корупцията.ДНСК дава начало на нужните дейности, с които да разпореди правенето на план за екологосъобразна рекултивация на емблематичното място и за унищожаване на построената до сегашния миг стоманобетонова структура.

Строежът ще бъде отхвърлен, като ще остане само частта, която извършва укрепващи свлачището и терена функционалности. Проектите за възобновяване на нарушавания от противозаконното строителство натурален терен ще бъдат съгласувани от Министерството на околната среда и водите.Одобрените капиталови планове следва да бъдат предоставени на притежателя на терена за непринудено осъществяване. При отвод от негова страна се минава към наложително осъществяване от ДНСК, като средствата се събират наложително от притежателя на терена. Законосъобразните дейности на институциите са по отношение на окончателното решение на Върховния административен съд, потвърждаващо решението на Бургаския апелативен съд за оповестяване за незначително разрешението за градеж на община Созопол.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР