Започваме тази статия с лоша новина - емоционалната незрялост не

...
Започваме тази статия с лоша новина - емоционалната незрялост не
Коментари Харесай

9 притеснителни знака, че не живееш с мъж, а с голямо дете

Започваме тази публикация с неприятна вест - прочувствената незрялост не е нещо, което можем да видим незабавно. Всички се опитваме да се покажем в най-хубава светлина през първите няколко седмици, мислим си, че този мъж е ужасно попадение, че има всички качества. В един миг обаче маските падат, а под тях се сблъскваме с същинските проблеми.

С прочувствено незрелия човек се комуникира мъчно, тъй като той не може (или не желае?) да разбере непознатите страсти и да управлява своите лични. Често постъпва неуважително и егоистично - когато се опитаме да проведем спокоен диалог за бъдещето на нашите взаимоотношения, той признава единствено два вероятни отговора, които изчерпват неговата позиция:

1) Аз ли? Не! Ти си тази, която е прочувствено незрялата.

2) Такъв съм си. Ако не ти харесва, откри си различен.

Ако това ви е познато, вижте по какъв начин в нашата изложба разграничихме 10-те най-често срещани типа прочувствено незрели мъже, с които всяка edna от нас може би се е сблъсквала през последните години.

Те са страхотни, само че по някаква причина към момента са заседнали на "детската площадка " на страстите си, а това им пречи да основат здрави и надеждни взаимоотношения с нежния пол. Така техните половинки са сложени в позиция или да ги бутат в живота като дребни деца в количка, или да крещят "Ставай и се научи да се справяш самичък! ", преди да излязат от стаята и от връзката им.
 9-те вида прочувствено незрели мъже  9-те вида прочувствено незрели мъже  9-те вида прочувствено незрели мъже  9-те вида прочувствено незрели мъже
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР