Започваме седмицата с един разговор, който сгрява душата и лепва

...
Започваме седмицата с един разговор, който сгрява душата и лепва
Коментари Харесай

Хилда Казасян: Щастието е вътре в нас. Трябва да го потърсим, да го намерим и да си позволим да го изживеем

Започваме седмицата с един диалог, който сгрява душата и лепва най-широката усмивка на лицата ни, тъй като е не с какъв да е, а с една от най-лъчезарните, надарени и ефирни дами на българската сцена - Хилда Казасян. Изключителна джаз певица, харизматична жена и най-лъчезарната част от журито на "Като две капки вода ", с Хилда си приказваме за щастието, живота по време на изолираност, за предзивикателството да бъдеш част от "Като две капки вода " и за рошавите и усмихнати 50:)

***

Дори в тези тревожни времена ти успяваш да запазиш аурата си на ухилен и привлекателен човек. Как намираш отдушник на възприятията си и се грижиш за вътрешната си естетика?

Това са качества, с които се раждаш. Важното е да не спираш да намираш ежесекундно мотиви, с които да ги подхранваш и да ги съхраниш живи в теб. А такива има на всички места към нас. Въпрос е единствено да ги виждаш.

 хилда казасян Личен списък

Ще си позволим да цитираме твоя мисъл за друго изявление, която доста харесваме: „ Възможността да успяваш да заставаш над дребнотемието и проявленията му в хората е доста съхраняваща.” Въпросът ни е: по какъв начин се защитаваш от токсичните хора и източниците на отрицателна сила?

Абсолютно сигурна съм, че подхождайки към всичко и всеки постоянно с положително (поне първоначално:)) успяваш в доста огромна степен да парираш всяка волна или неволна лошотийка ориентирана към теб.

Създаваш усещане, че имаш цялостен надзор над страстите си и не обичаш да приказваш за персоналните си проблеми. Музиката ли е инструментът, който оставяш да приказва вместо теб, когато минаваш през сложен интервал от живота си?

Да. Не претърпявам занимаването на хората с персоналния ми живот, както и аз самата да бъда занимавана с нечий различен подобен.А по какъв начин се оправям, в тежките ми интервали – затварям се сама в къщи, изживявам ги пълноценно:)... пък и аз въпреки всичко съм овен:), а овенът обича да споделя: „ Утре е нов ден! “.

 хилда казасян Личен списък

Знаем, че си родена на 27 март, а това те причислява към зодия Овен. Как прекара празника си в атмосферата на изключителното състояние и какъв съвет би дала на Телците, на които им следва да духнат свещичките си у дома?

Всъщност, в случай че би трябвало да бъда напълно почтена, това е един от най-хубавите ми рожденни дни. Имах безусловно основателно опрощение, да направя това, което в действителност обичам най-вече, а то е да си бъда в къщи. Бях с най-скъпото си създание – щерка ми и с един нов член на нашето семейство, който се появи в деня преди рожденният ми ден - удивително симпатичното и смешно, към този момент най-любимо куче на света Бингли. Истината е, че в никакъв случай няма да не помни този си рожден ден.

Беше споделила кадър от празника си с надписа: „ Да станеш на 50, чорлав, с пижама “. Кой е най-големият урок, който научи за тези рошави и усмихнати 50 години?

Че по никакъв начин не е мъчно да бъдеш благополучен. Всъщност в случай че всички, които обичаш са живи и здрави, това да бъдеш благополучен не зависи от нито едно друго външно събитие.То е вътре в теб и в случай че не го потърсиш, в случай че не го намериш и не си позволиш да го изживееш, то значи ти трябват още най-малко 50 години:).

 хилда казасян Личен списък

Коя е най-приятната част от това да си жури в „ Капките “? А коя е най-неприятната (ако има такава)?

Най-приятното е изобщо да имаш опцията да си част от това, за мен, най хубаво шоу в нашия ефир. Да си част от най-хубавия и действителен с доста обич екип, в който съм взела участие. И да, в действителност има неприятна част и тя е моментът, в който би трябвало да оценяваш, в множеството случаи едни доста надарени хора пред теб, положили кански труд за извънредно малко време.

Би ли приела предизвикването да бъдеш участник в „ Като две капки вода “? Знаем, че преди време си влизала в облик като гост-участник, само че би ли взела участие за няколко месеца като пълновръстен участник? И в кой облик би желала да се превъплатиш?

 хилда казасян NOVA/ Красена Ангелова

Аз имам към този момент 4 превъплъщения, две от които считам за много положителни:) Честно казано, знаейки какъв брой труд, терзание и сила коства това, мисля, че надалеч избирам да си бъда в ролята на жури:)

И за край бихме желали да ни издадеш нещичко за бъдещите ти креативен проекти:) И, несъмнено, кое е първото нещо, което ще направиш след края на самоизолирането.

С голямо наслаждение - не бих скрила дванадестетте концерта юни месец, само че в случай че би трябвало да съм напълно почтена, не бих ви натоварила с тази информация, защото най-вероятно, те ще се наложи да бъдат преместени. А първото, което ще направя, когато това завърши, ще бъде да си остана няколко дни в къщи, с цел да не попадна в безредната лудница, която най-вероятно ще настъпи:)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР