Започваме с уговорката, че видеото, което ви показваме по-долу е

...
Започваме с уговорката, че видеото, което ви показваме по-долу е
Коментари Харесай

Една бензиностанция в София, в която ви лъжат

Започваме с ангажимента, че видеото, което ви демонстрираме по-долу е споделено от консуматор в обществените мрежи и не сме 100 % сигурни в неговата меродавност. Въпреки това взехме решение, че е добре да ви предупредим, тъй като не е загадка, че сходен жанр измами съществуват в доста от браншовете в нашата блага татковина.

Става дума за клип, сниман в столицата на една от бензиностанциите от веригата Shell. По-конкретно това е обектът на "Цариградско шосе ". От видеото се вижда по какъв начин при неработещ, само че отворен "пистолет " колонката си начислява гориво, без такова да влиза в резервоара. Най-вероятно става дума за програмиране на отчитане на време, нещо като "престой " на таксиметровите апарати.

Имайте поради, че бензиностанциите от веригата Shell са на правилото Франчайзинг и не е наложително това да се случва на всички обекти. Същата скица пък, може да се ползва и от други вериги или обособени обекти на други марки. Така че просто бъдете деликатни, тъй като бензинът, колкото и да настояват, че бил на ниска цена, за нас, средностатистическите българи, напълно не е.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР