Започваме неделните гейминг прогнози с изключителни дербита от света на

...
Започваме неделните гейминг прогнози с изключителни дербита от света на
Коментари Харесай

Велики сблъсъци в Counter-Strike!

Започваме неделните гейминг прогнози с изключителни дербита от света на Counter-Strike. Битката сред Faze Clan и Fnatic е първият конфликт, на който ще обърнем особено внимание. Това е мач сред едни от най-хубавите отбори. Двата тима демонстрират доста постоянни игри от началото на ESL Pro League. Формата обаче на Никола „ NiKo “ Ковач и Марсело „ coldzera “ Давид е невероятна и тъкмо тези двама играчи могат да създадат огромната разлика през днешния ден. Победата за Faze е при коефициент 1.65 в efbet .

That's all for today for #ESLProLeague

Tomorrow we're kicking off stage two groups

The preshow goes live tomorrow @ 14:00 CEST, see you then! pic.twitter.com/2k1rSd8Kab
— ESL Counter-Strike (@ESLCS) April 5, 2020
Мач №2 е най-чаканият конфликт от почитателите на CS:GO. Битката сред първия и втория в международната класация. Лидерите от Natus Vincere се изправят против най-легендарния отбор в историята на играта – Аstralis. Датчаните постоянно наподобяват любимци в мачовете си, само че през днешния ден те се изправят против Олександър „ s1mple “ Косталиев, който демонстрира безчовечен неща от началото на 2020 година. Двубоят ще се реши от дребните елементи и най-много от по-правилните решения на капитаните на двата тима. Прогнозата за този именит конфликт е над 2.5 карти при коефициент 1.95 в efbet .

Финалната прогноза е от ЕSEA Advanced сред Team Endpoint и Аlternate Attax. Aнгличаните от ТЕ демонстрират съществено израстване в своята игра. Те се намират в серия от четири следващи победи и извънредно бързо се изкачват в ранглистата. Прекрасната форма на Томас „ Thomas “ Утинг e огромният коз за тима против германците, които пък ще разчитат на Сабит „ mirbit “ Коксар. Все отново обаче Теam Endpoint несъмнено имат по-добрите стрелци, което ще е задоволително за крайния триумф, който е при коефициент 1.30 в efbet .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР