Започваме лятното ни турне на 5-и август в Бургас на

...
Започваме лятното ни турне на 5-и август в Бургас на
Коментари Харесай

„Гумени глави“: Започва лятно турне със звездите на R&B Records

„ Започваме лятното ни турне на 5-и август в Бургас на Spice Music Festival. Много хора ще се насладим на нещо, което Мишо стартира преди време. С нас ще бъдат звездите на R&B Records – „ Лошите “, „ Антибиотика “, Конса, Бенджамини, RBR, Tufo, Dreben G, барабанисти, китара, Ева-Мария от Deep Zone също ще бъде с нас. От няколко дни приказваме с Мишо и с Ванко 1, може би и той ще бъде с нас на някои от датите. “

Това споделиха за Euronews Bulgaria Михаил Михайлов (Мишо Шамара) и Диян Савов (DJ Dian Solo), които се събират, с цел да върнат на сцената именитите „ Гумени глави “.
Преди 20-30г. в никакъв случай не съм си представял, че ще бъдем ретро, само че нещата са такива в този момент. Това е хубаво, тъй като поколенията в този момент имат опция да се пренесат в годините на техните татковци и майки, или пък техните родители да си спомнят за първата целувка.
Мишо Шамара

„ Нашите албуми през днешния ден се продават като реликви, виждам, че са на някакви цени, които са галактически. Продават се като NFT-та от нашето време. С два от албумите си държим върха за физическите продажби на албуми в България . За нашето време постигнахме всичко най-хубаво в България. Благодаря на Дидо, който провежда тези неща в този момент, тъй като без него тези неща нямаше да се случат. Старите вражди са забравени, станахме на 50г. чичовци. Това с боищата с съперниците ни преди бяха детски нелепости. Аз постоянно съм ги уважавал. Следвал съм в живота си, че даже да имаме музикални спорове, когато става въпрос за изкуството, мога единствено да давам почитание. В тази сложна среда след рухването на комунизма и тоя преход, който не беше елементарен и още не е завършил, правенето на бизнес никак не беше елементарно. Има нашето почитание този, който е съумял . Имало е стопляне на отношение с тези съперници тогава, след това отново захлаждане. Спортната музика във всяка една музика съществува и изключително при нас артистите егото е огромен проблем. Ставаме жертва на личното си его от време на време и оттова идват всичките детски простотии, които сме правили. Аз съм правил много такива “, сподели Шамара.

Конструкцията тази година ще е най-голямото нещо, което сме правили като „ Гумени Глави “ толкоз години след старта . Надграждаме всяка година. Виждаме доста генерации хора, които са пораснали и са с жадност за нашата музика, за готино изкарване “, показа DJ Dian Solo.
Относно новите аранжименти, ще запазим класическото звучене на частите, само че ще сложим и живи принадлежности от горната страна, леко сме ги трансформирали. Няма да вършим рок-рап, само че ще втвърдим някои части. С Ванко 1 си приказваме от няколко дни с Мишо. В някои дати от нашите концерти ще бъде в чужбина, само че има възможност да се включи в някоя от датите.
DJ Dian Solo

„ Ние държахме върховете за продадени албуми в България. Бяха в голям тираж. Хиляди продажби имаше. Удоволствие е като видиш хилядите усмивки на хората, които пеят тези песни. Това е най-голямата премия за един актьор “, сподели DJ Dian Solo.

На 25-и август се чака да бъдем на „ Егаси феста “ в Бургас със Спенс, Румънеца и Енчев и куп други рапъри , с които някои от нас сме имали кавги. Почти са разпродадени билетите. Особен акцент ще създадем във Варна, нашият роден град, там сме подготвили тежка артилерия. Не идвайте, в случай че не желаете да си изкарате супер крепко “, разяснява още той.

Lil Sha - моят наследник, ще бъде с нас през цялото ни турне. Новото му EP (кратък албум) е съвсем готово и мисля, че ще бъде издадено преди да дойда в България. Има и ново видео. Снима още две. Записа ария с едно от новите лица на Detroyt, в Америка сега има сериозен тренд на Детройския тон. Работим върху видеото и на тази ария. Има доста млади реализатори в България, които „ гърмят “. Натискат и си гонят задачите. В момента с помощта на обществените медии е доста по-лесно публиката да забележи гениите . По нашето време положителната музика не беше задоволителна. Трябваше да бъдем и положителни предприемачи, да намерим метода да достигнем до публиката. Тогава можеше да стане единствено посредством радиостанции, по-късно телевизия ММ и този hustle, който ние направихме ни даде опцията да „ гръмнем по този начин “. Има доста надарени момчета в България през днешния ден в рап музиката “, показа Шамара.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР