Започваме изграждането на силна коалиция за разбиването на „модела ГЕРБ“,

...
Започваме изграждането на силна коалиция за разбиването на „модела ГЕРБ“,
Коментари Харесай

Димитър Делчев ще разбива модела ГЕРБ

Започваме построяването на мощна коалиция за разбиването на „ модела ГЕРБ “, при който публичните средства се разпределят от един човек към близки хора, сподели пред медии в Хасково Димитър Делчев, ръководител на „ Движение България на жителите “.

Този модел води до това заплатите в Хасково да са по-ниски от София, младите да бягат. На идващите избори този модел би трябвало да бъде разрушен, както го направихме в Плевен, Добрич, Чепеларе. При визитите ми в разнообразни градове се срещам с представители освен на ДБГ, само че и на други демократични партии като Съюз на демократичните сили, ДСБ, Да България, Български земеделски народен съюз, Разузнавателна служба на ФРГ и всички хора желаят да работят дружно за разтрошаване на модела на непрозрачно ръководство, добави той.

Не остава неусетно, че в Хасково и други общини ГЕРБ и Българска социалистическа партия в 90% от случаите гласоподават дружно в Общинския съвет, а циркът на национално равнище сред съпротива и ръководещи е реплика за пред света. В Хасково никой не пое отговорност за свадите и насочването на 100 млн. до близки компании, а моделът продължава. Кметът на града би трябвало да подаде оставка след всичко, което се е случвало в общината по негово време, сподели Делчев.

Проблемът с водата в Хасково не намира решение, макар всички поръчки и още веднъж се отсрочва. От ДБГ настояваме национална осведомителна система, която да демонстрира качеството на водата. След като страната не е влезнала в ролята си да управлява, в реда на нещата е жителите да знаят резултата от пробите и да изискват качество.

Денислав Генчев, отговорник на ДБГ за района, съобщи, че дилемите пред партията да усили доверието и поддръжката си в Хасково и останалите области.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР