Започвам с благодарност, че дойдохте на тези разговори. Както заявих

...
Започвам с благодарност, че дойдохте на тези разговори. Както заявих
Коментари Харесай

И БСП отказа да подкрепи правителство на ГЕРБ с проф. Габровски

Започвам с признателност, че дойдохте на тези диалози. Както заявих през цялото време, главната ми цел като жител ще бъде да диря разговор за сформиране на държавно управление. Надявам се да намерим метод да се премине в режим на разговор.

Това съобщи Проф. Габровски, кандидат-премиера на ГЕРБ по време на срещата си с Българска социалистическа партия за сформиране на държавно управление, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова сподели, че са на срещата са отишли от почитание към проф. Габровски. " Приемете нашите почетения към вас като персона и експерт. Ние няма да подкрепим ваше държавно управление ръководено от вас като министър ръководител, тъй като това за нас е държавно управление на ГЕРБ ".

Нинова уточни, че те имат дългогодишни разминавания с политиките на ГЕРБ.

Проф. Габровски акцентира, че обстановката, в която се намираме, е притеснителна. " Първи мандат беше взет от ГЕРБ. Смятам, че опцията да се осъществя втори или трети мандат е по-ниска ". Той сподели, че целите, които ще се преследва са реализирането на ПВУ, влизането в Еврозоната и влизането на страната в Шенген.

" Няма да подкрепим този мандат, има благоприятни условия за втория и третия. Споделяме изцяло, че България има потребност от непоклатимост и работещ парламент ", сподели Нинова на проф. Габровски./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР