Започва ударно проектиране на улици и булеварди в Пловдив, предаде

...
Започва ударно проектиране на улици и булеварди в Пловдив, предаде
Коментари Харесай

Ударно проектират куп улици и булеварди в Пловдив

Започва стремително планиране на улици и булеварди в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Новината разгласи кметът Иван Тотев. В листата е бул. "Хаджи Димитър " в сектора от бул. "Христо Ботев " до ул. "Царевец ", задачата е за изследване на опциите за техническо решения и планиране на реконструкцията. Добрата вест е, че ще се проектира и ул. "Полет " - изклчително значима за изнасяне на камионния трафик улица.
И още - приготвя се роектиране ремонта на "Рогошко шосе " до границата на Пловдив, плюс планиране на велоалея там; ще се проектира рзширението на ул. "Цар Симеон " - в сектора от ул. "Княз Борис І " до ул. "Ягодовско шосе "; продължението на бул. "Александър Стамболийски ", както и продължението на бул. "Македония " от бул. "Никола Вапцаров " до ул. "Поручик Въльо Стефов ".

Планирано е също непосредствено възлагане за планиране на ул. "Даме Груев ", както и за планиране на нови велоалеи. Кои са всички обекти, включени в огромната социална поръчка за планиране на улици и булеварди - общо 11 позиции с обща цена 753 333 (без ДДС), четете ТУК!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР