Започва служебна проверка за смъртта на 37-годишния Радослав Д., открит

...
Започва служебна проверка за смъртта на 37-годишния Радослав Д., открит
Коментари Харесай

Гардът на НСО открит с пяна на устата и ожулени колене

Започва служебна инспекция за гибелта на 37-годишния Радослав Д., открит край Отманлий

С пяна на устата и ожулени колене е открит 37-годишният гард от НСО Радослав Д., довериха източници на " 24 часа ".

Както изданието писа по-рано през днешния ден, трупът на охранителя е открит към 9 ч. тази заран в Отманалий, в региона на някогашната почивна база на " Минстрой ".

Предполага се, че служителят на НСО се е удавил, само че това ще се знае сигурно след аутопсията, която ще бъде осъществена на 27 юли.

Освен охлузвания по колената, такива имало и по лицето на гарда, само че съгласно патоанатоми това било особено при огромна част от удавниците.

Междувременно от НСО оповестиха, че е назначена служебна инспекция за случая, по време на който техният чиновник Радослав Д. не е бил на работа.

" Със заповед на началника в службата е назначена служебна инспекция. Извършен е оглед на местопроизшествието, не са открити първични данни за насилствена гибел. Изказваме съболезнования на фамилията и околните на умрелия наш сътрудник ", се споделя в формалното известие на НСО.

В окръжната прокуратура към този момент е формирано досъдебно произвеждане по член 115 за ликвидиране, то е против незнаен причинител. Това обаче е рутинна процедура и се прави постоянно, когато има открит мъртвец.

" Случаят се следи от прокурор от окръжната прокуратура ", сподели представителят на Апелативната прокуратура Йовита Григорова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР