Започва сезонът на празниците, в който почти няма ден без

...
Започва сезонът на празниците, в който почти няма ден без
Коментари Харесай

5 app-a, с които да сме готови за празниците

Започва сезонът на празниците, в който съвсем няма ден без именици, рожденици и, несъмнено, най-после следва поредност от коледни и новогодишни празненства. Отново модерните технологии ще са значима част от този интервал, с цел да могат хората да се насладят пълноценно на почивните дни.

В множеството случаи даже не осъзнаваме по какъв начин технологиите ни оказват помощ непрекъснато. Много от тях остават скрити за човек, надалеч от неговото внимание – огромна част от ИТ инфраструктурата, да вземем за пример. Но има и технологии, с които взаимодействаме всекидневно. Например, смарт телефоните и мобилните приложения.

Когато смарт телефонът разполага с най-новите технологии, а приложенията са особено усъвършенствани за него, тогава човек може да се възползва оптимално от капацитета на устройството си. Именно подобен е резултатът от партньорството на Samsung и Гугъл, които дружно са оптимизирали Android и водещите приложения на интернет колоса за смарт телефоните на Samsung.

Само няколко приложения ще са задоволителни, с цел да може човек да е изцяло квалифициран за идните празници. Ето водещите пет:
YouTube Premium + YouTube Music
Очевидно празниците са за празнуване. А за задачата е нужна музика. Приложението YouTube Мusic e идеално решение за тази цел. Потребителят може да търси музика в огромния азбучник, както и да основава и споделя плейлистове с коледни песни за празниците.

Платеният абонамент на YouTube – YouTube Premium пък ще ви даде безчет доста видеа на коледна тема, които да пускате без спиране за реклама. Може да се възползвате от разнообразни How-to видеа за пакетиране на дарове по ексцентричен метод с подръчни материали, да видите рецепта от обичания си колинарен влогър за новогодишна баница с шансове, да си пуснете някой коледен филм и да се съберете със фамилията или да пуснете за декор коледна музика с горяща камина, до момента в който украсявате елхата за основаване на още по-голям уют вкъщи. С Premium акаунт в YouTube имате достъп и до извънредно наличие в канала YouTube Originals, както и опция за събаряне на видеа, които да гледате, когато нямате достъп до интернет. И не на последно място – завършек на спиранията за реклами.

Услугите са налични за всички, само че като част от партньорството сред Samsung и Гугъл, хората, закупили Galaxy Z Fold3 и други определени смарт телефони от фамилията на Galaxy получават сред 2 и 4 месеца безвъзмезден достъп до Premium функционалностите.

А най-хубавото е, че със смарт телефон като Galaxy Z Fold3 приложенията YouTube и YouTube Music имат специфична оптимизация за неговия екран. За ваше улеснение на екрана на Galaxy Z Fold3 5G виждате повече миниатюри и рекомендации на наличие, като приложението се възползва оптимално от по-големия сгъваем екран. Слушането на музиката също е прелестно, защото Galaxy Z Fold3 разполага с Dolby Atmos озвучение и стерео представители.
Гугъл Pay
Празниците са свързани и с много разноски, несъмнено... за дарове. Плащането им в този момент може да е по-лесно и несъмнено с платформа и услуга като Гугъл Pay. Тя дава на потребителите в допълнение равнище на сигурност, като може да скрие действителната банкова карта на клиента от търговеца. Освен това разрешава елементарно прибавяне на голям брой банкови и потребителски карти за преданост и отстъпка на едно място. Плащането също е елементарно и е осъществимо по няколко метода – и посредством телефон, и посредством смарт часовник (ако банката Ви поддържа тази услуга, по тази причина съветваме да сверите с вашата банка).

Сигурността на данните е на много високо равнище, с помощта на инфраструктурата на Гугъл. При смарт телефон като има и спомагателна отбрана посредством платформата Samsung Knox. Тя обезпечава хардуерна и софтуерна отбрана за всички персонални данни в смарт телефона.
Гугъл Duo
Всеки би желал да показа хубавото празнично въодушевление със своите близки, само че те, за жалост, от време на време може да са надалеч. Приложение като Гугъл Duo е комфортен и прелестен метод да прекараме малко време с тях, даже и да е виртуално. Гугъл Duo предлага опция за гласови и видеоразговори, в това число в група с няколко участници. Данните са криптирани от край до край, като единствено участниците в диалозите могат да виждат и чуват.

Приложението поддържа и виртуални и анимирани резултати, филтри и други Има опция и за правене на фотоси от занимателните моменти в диалозите. Приложението Гугъл Duo е особено усъвършенствано за Galaxy Z Fold3, с цел да се възползва от сгъваемия екран и да изобразява повече участници в диалозите, да демонстрира бутони за ръководство на срещата и други
 Гугъл Maps
Много хора избират да прекарат празниците на ново място. Пътуванията са неизменима част от тези дни, а приложение като Гугъл Maps е наложителен асистент. То може да насочва потребителя на всички места, демонстрира трафик, направлява в действително време. Може да съчетава и навигация с разнообразни транспортни средства, в случай че човек не пътува с автомобил, а с публичен превоз.

И тук има спомагателни оптимизации за Samsung Galaxy Z Fold3. Гугъл Maps, както и много други приложения, могат автоматизирано да се трансферират от предния екран към главния и назад, според от това какво желае потребителя. Така насоките са постоянно разполагаем във всеки един миг.
Гугъл Chrome
Модерният човек би трябвало да е постоянно добре осведомен даже и по време на празници. Затова приложение като браузъра Гугъл Chrome е наложително за всеки. Чрез него можем елементарно да сърфираме в интернет и да следим обичаните си уеб сайтове, да получаваме вести от тях, да синхронизираме линкове и отметки сред устройствата си.

При потребление на Chrome с Galaxy Z Fold3 потребителят ще се любува на още по-голяма повърхност за уеб страниците за по-лесното им ревизиране. Навигацията сред другите табове също е по-лесна. А също така се поддържа и работа допълнително от един прозорец.

Galaxy Z Fold3 е съвършен избор за подарък освен поради изброените дотук преимущества, само че и поради опциите на това новаторско сгъваемо устройство.

Безкрайният 7,6-инчов Dynamic AMOLED 2x Инфинити Flex главен екран поддържа делене на работната повърхност и потреблението ѝ с повече от едно приложение по едно и също време. Така потребителят елементарно може да съчетава няколко задания едновременно, както и да употребява S Pen. Камерата за вътрешния екран е скрита под него и е 4МР. Galaxy Z Fold3 разполага и с тройна съществена камера, като всеки датчик е 12МР, само че с друг обектив – широкоъгълен с 2-кратно оптично нарастване,ултраширокоъгълен и телефото обектив. При външния екран има и още една камера, която е 10МР за селфита.

Корпусът на Galaxy Z Fold3 също е подготвен за повече динамичност. Пантата на сгъваемия екран е усъвършенствана и по-здрава. Самият главен екран е с ултратънко стъкло на Samsung и спомагателен предпазен филм. Kорпусът е алуминиев и е затрупан с Corning Gorilla Glass Victus. Друг фактор, който го прави неповторим и супер устойчив, е документът за водоустойчивост IPX8.

Fold3 има и 8-ядрен процесор, като поддържа и най-новото потомство 5G мрежи, както и батерия с потенциал 4400mAh, с които телефонът е подготвен да посрещне и най-емоционалните празници. А с тези приложения празниците ще са още по-приятни.

А в този момент, до 31.12 сътрудниците на Samsung имат особено предложение за вас. Всеки може да закупи (или различен Galaxy смарт телефон от авансово направена селекция) и слушалките Galaxy Buds2 на цената на смарт телефона.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР