Започва се - община Пловдив търси изпълнители на ВиК ремонти

...
Започва се - община Пловдив търси изпълнители на ВиК ремонти
Коментари Харесай

ВиК ремонти в Пловдив за милиони, ето къде!

Започва се - община Пловдив търси реализатори на ВиК поправки по първи стадий на интегрирания план за водите, научи Plovdiv24.bg . За задачата към този момент е пусната социална поръчка на обща стойност 31 820 933 лв. (сумата е без ДДС), разграничена на три обособени позиции.

Първата позиция засяга реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи на бул. " Дунав " от бул. " Васил Априлов "  до  " Брезовско шосе " и на  " Брезовско шосе " от бул. " Дунав " до Северен обходен колектор.

И още:

Втората позиция включва реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи в сектор на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на запад от ул. " Васил Левски " и на изток от ул. " Победа " ; ще се работи и по сектор, обхващащ улиците, намиращи се на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на изток от ул. " Васил Левски " и на запад от бул. " Цар Борис III Обединител ".

Третата обособена позиция пък е за реорганизация на канализационната и водопроводна мрежи на юг от бул. " България ", на север от бул. " Марица ", на изток от бул. " Васил Априлов "  и на запад от ул. " Победа ", а също и по улиците, намиращи се на север от бул. " България ", на юг от бул. " Дунав " и на запад от бул. " Васил Априлов ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР