Започва ремонтът на бул. „Искърско шосе“ и бул. "Асен Йорданов"

...
Започва ремонтът на бул. „Искърско шосе“ и бул. "Асен Йорданов"
Коментари Харесай

Ремонтират столичния булевард „Искърско шосе“


Започва ремонтът на бул. „ Искърско шосе “ и бул. "Асен Йорданов " в „ Дружба “. Движението по едно от най-натоварините трасета в региона няма да бъде затваряно. Има направен график и ще се направи краткотрайна организация на придвижването.

Освен пътното платно, бордюри, тротоари, настилки и други, ще се подменя и релсов път с дължина към 850 - 900 м. Затова ще има смяна и в графика на трамвай 20 и 23, които отиват към "Дружба " по "Асен Йорданов " и не престават по "Искърско шосе ".

От Столична община оповестиха, че към този момент е завършила процедурата за главен ремонт на бул. „ Първа Българска войска “ и в случай че няма обжалвания, до месец работата на обекта ще стартира.

До момента са почнали ремонтите на бул. „ Президент Линкълн “ в „ Овча купел “, на мостове на ул. „ Черковна “ и към с. Кривина, и на ул. „ Каменоделска “ в регион „ Сердика “.

На ул. „ Каменоделска “ се подменя напълно трамвайното трасе - към този момент са положени 1735 м нов релсов път. Новата асфалтовата настилка е за тежкотоварно придвижване, построяват се нови тротоари и се подменя тръбопровод. Очаква се обектът да бъде подготвен в края на септември.

Движението в региона е затруднено и поради ремонта на жп надлеза на "Изида ", който се извършва от Националната железопътна компания.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР