Започва ремонт на 6 км участък /от км 107 до

...
Започва ремонт на 6 км участък /от км 107 до
Коментари Харесай

Започва ремонт на 6 км от АМ „Марица“ в участъка от Капитан Андреево до Свиленград

Започва ремонт на 6 км сектор /от км 107 до км 101/ на Автомагистрала „ Марица “ в платното за Хасково, оповестиха от АПИ. Движението в правата ще се реализира в двете посоки в платното за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “. По трасето от село Капитан Андреево до входа на Свиленград ще се ремонтират 3 селскостопански подлеза и 2 моста, ще се подмени асфалтовата настилка в 6-километровия сектор. Той ще е с нова маркировка, пътни знаци и мантинели.

След като завършат ремонтните действия в платното към Хасково, придвижването ще се трансферира в обновеното платно и ще започват плануваните работи в платното към граничния пункт. Ще се ремонтират 4 км /от км 103 до км 107/, 2 моста, селскостопански подлез, ще се подменят пътната настилка и маркировката, ще се инсталират нови знаци и мантинели. Очаква се ремонтните действия на автомагистралата сред Капитан Андреево и Свиленград да завършат до 1 ноември. Ремонтните действия ще се извършват от сдружението „ АБ “ АД, с което АПИ има контракт по Закон за обществените поръчки за поддържане на автомагистралния сектор.

Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената сигнализация и ограничаването на скоростта на придвижване в сектора – до 50 км/ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР