Започва разследване на съобщенията, че болничен персонал се е опитал

...
Започва разследване на съобщенията, че болничен персонал се е опитал
Коментари Харесай

Опитаха да откраднат медицинското досие за операцията на Кейт Мидълтън

Започва следствие на известията, че болничен личен състав се е опитал да получи достъп до персоналните медицински досиета на принцесата на Уелс.

 

Болницата в централен Лондон, в която принцесата бе лекувана през януари, е почнала следствие на изказванията.

 

Твърди се, че член на личния състав е бил заловен да се пробва да получи достъп до болничното досие на кралската персона, оповестява Mirror.

 

През януари Кейт влезе в лондонската клиника за коремна интервенция - и от този момент не е участвала на обществени задължения.

 

Говорител на Службата на комисаря по информацията (ICO) съобщи: " Можем да потвърдим, че сме получили отчет за нарушаване и сега оценяваме предоставената информация. "

 

Твърди се, че шефовете на болничното заведение са се свързали с двореца Кенсингтън, откакто очевидното нарушаване е станало известно.

От клиниката отхвърлиха да разясняват изказванията, само че обявиха пред Mirror: " Твърдо имаме вяра, че всички наши пациенти, без значение от техния статут, заслужават цялостна цялост на персоналния живот и конфиденциалност във връзка с здравната си информация. "

 

Пробивът в сигурността не е първият случай, в който Кейт се сблъсква с общественото откриване на персонални медицински данни.

 

През 2012 година двама австралийски диджеи се показаха за кралицата и тогавашния принц Чарлз в шеговито позвъняване до болничното заведение, където Кейт се лекуваше от остро утринно гадене.

 

Медицинската сестра от индийски генезис Джасинта Салданха беше открита мъртва три дни откакто трансферира позвъняването на сътрудник, който разкри детайлности за възобновяване на Кейт.

 

След отсъствието на Кейт от публичния живот след интервенцията в обществените мрежи процъфтяват тайните теории, като мнозина спекулират с местонахождението и здравословното ѝ положение.

 

Проучване сподели, че повече от половината хора в Обединеното кралство са виждали тайни теории в обществените медии за аргументите за отсъствието на принцесата на Уелс от публичния живот, само че това не е понижило доверието в кралското семейство.

 

През уикенда се появиха фрагменти, на които кралската персона пазари дружно с Уилям във фермерски магазин покрай дома им в Аделаида, в землището на замъка Уиндзор.

 

Онлайн спекулациите се ускориха, откакто новинарските организации изтеглиха фотографията на Кейт и децата ѝ за Деня на майката, откакто бяха видяни нередности, вследствие на което принцесата призна, че е " редактирала " изображението и се извини за породеното " комплициране ".

 

Бъдещата кралица е снимана два пъти на обществено място след интервенцията си.

 

На фотография, оповестена на 4 март, тя е забелязана на предната седалка на автомобил, ръководен от майка ѝ Карол Мидълтън, в региона на Уиндзор.

 

Също по този начин беше снимана да седи до принца на Уелс в кола с водач предишния понеделник, когато той участва на службата по случай Деня на Британската общественост в Лондон, а тя беше закарана на частна среща.

 

Дворецът Кенсингтън изготвя проекти за " леко завръщане " на Кейт към публичния живот, съгласно отчет на The Times, като е допустимо тя да отиде на черква на Великден.

 

Междувременно Саймън Люис, някогашният секретар по връзките на починалата кралица, съобщи пред Sky News, че задължението на Уилям и Кейт в обществените медии е " фаустовска договорка ".

 

" Мисля, че всеки един член на кралското семейство е доста наясно, че то би трябвало да бъде очевидно и би трябвало да бъде очевидно по метод, който е актуален. И в действителност считам, че потреблението на обществените медии от членовете на кралското семейство е безусловно на място ", сподели той, пише вести.бг.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР