Започва приемът на документи по новия дизайн на , съобщиха

...
Започва приемът на документи по новия дизайн на , съобщиха
Коментари Харесай

Започва приемът на документи по новия дизайн на мярката „60 на 40“

Започва приемът на документи по новия дизайн на, оповестиха от, предава БНР.

Вече беше взето решение, че изплащането на средства за опазване заетостта на служащи и чиновници след интервала на изключителното състояние ще продължи и за месеците юни и юли.

Подпомагат се предприятията от браншове, в които средномесечните доходи от продажби през 2020-а година са намалели спрямо 2019-а.

Подкрепата по мярката за новия стадий към този момент ще се дефинира въз основата на осигурителния приход на работещите за април 2021 година. Тя се резервира в размер на 60 % от прихода и осигурителните вноски на всеки ангажиран в дружество, чийто доходи от продажби са намалели с не по малко от 40 на 100 през месеца, през който ще се дава поддръжката по отношение на същият месец от 2019 година.
 Държавата ще продължи да заплаща средства на работодателите до края на юли 2021 година Държавата ще продължи да заплаща средства на работодателите до края на юли 2021 година
Работодателите ще получават средства от страната за опазване на заетостта на служащи и чиновници до 31 юли 2021 година Това реши правит...

Финансова поддръжка в размер на 50 % се дава за опазване на заетостта на работещите в предприятията, чийто доходи от продажби през сравняваните интервали са намалели с не по малко от 30 на 100.

Подаването на документите ще става единствено в границите на месеца идващ изтеклия месец, за който се кандидатства.

Работодателите, които желаят да получат поддръжка и за юни и за юли ще могат да аплайват поредно, ползвайки едни и същи формуляри и мостри на документи за двата месеца.

Заявленията и документите за погашение на средства по мярката се подават в дирекциите „ Бюро по труда “, обслужващи територията на мястото на работа на служащите и чиновниците. Те могат да се подават и по електронен път посредством системата за несъмнено електронно връчване или да се изпращат посредством лицензиран пощенски оператор.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР