Започва приемането на документи за 16-тото издание на конкурса Най-добър

...
Започва приемането на документи за 16-тото издание на конкурса Най-добър
Коментари Харесай

Търсят най-добрия млад предприемач в Пловдив, наградата е 10 000 лева

Започва приемането на документи за 16-тото издание на състезанието „ Най-добър млад бизнесмен на Пловдив “, който се провежда от отдел „ Спорт и юношески действия “ - Община Пловдив. Надпреварата дава опция за присъединяване на всички български жители от 18 до 35-годишна възраст с непрекъснат или сегашен адрес на територията на Пловдив.
Прочетете още
Бизнес проекти се одобряват в деловодството на Община Пловдив на пл. „ Стефан Стамболов “ №1. Допустимият размер на разработките е 25 страници, като е належащо концепциите да бъдат реалистични и осъществими на процедура. Към бизнес проектите би трябвало да бъде приложена автобиография на претендента и нужната информация за присъединяване.

Жури, в което влизат външни специалисти, университетски преподаватели, представители на студентските препоръки, публицисти и представители на общинската администрация, правят оценка работите на участниците в два стадия и дефинират четирите най-хубави бизнес проекта по разнообразни критерии.

Победителят получава огромната премия – чек на стойност 10 000 лева, класиралият се на втора позиция – 6 000 лева, а двамата участници, спечелили трето място вземат по 3 000 лева

Крайният период за подаване на документи за състезанието е до 17.05.2024 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР