Започва предизборната кампания за президентските избори и вота за 47-ото

...
Започва предизборната кампания за президентските избори и вота за 47-ото
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Хората са отвратени

Започва предизборната акция за президентските избори и вота за 47-ото Народно събрание на 14 ноември. Социолозите чакат нараснал интерес към идните избори.

В студиото на " Денят стартира " Андрей Райчев и Геновева Петрова се сплотиха към мнението, че гласоподавателите желаят порочният кръг на повтарящи се избори да спре и най-сетне да бъде формирано постоянно държавно управление.

Партиите към този момент са изговорили всичко и няма с какво да изненадат жителите, считат още специалистите. Най-голямата мистерия е какво ще е преразпределението на гласовете, след появяването на новата политическа групировка.

" Има хора, които са не просто отегчени, те са хипер разочаровани и не от последните два Народното събрание, те кардинално, години, десетилетия наред са в сходна обстановка, те най-вероятно още веднъж няма да решат да гласоподават ", сподели Геновева Петрова.

" 3 милиона е минимумът, който чакам да отидат до урните, вероятни са и по-радикални сюжети. Около 3 милиона е естественото. Никаква отмалялост няма, хората не се отхвърлят от избори, тъй като са изтощени. Какво е изтощен, той отива до урната и пуска бюлетина. Хората са отвратени от обстановката, като отвратим хората от обстановката, само че те не са отвратени, тъй като упорстват на своята справедливост. И тука се образува доста любопитна обстановка, вотът е същият, не тъй като сме в някакъв пад, а тъй като хората мислят по този начин, това е положението на главите на българския народ, тая работа стартира преди година и половина и не свършва, не получава развръзка ", сподели Андрей Райчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР