Започва поставяне на строителна ограда при Паметника на Съветската армия,

...
Започва поставяне на строителна ограда при Паметника на Съветската армия,
Коментари Харесай

Кметът на Средец: Започва поставяне на строителна ограда при Паметника на Съветската армия

Започва слагане на строителна ограда при Паметника на Съветската войска, заяви в профила си във фейсбук кметът на столичния регион " Средец " Трайчо Трайков, на чиято територия се намира Паметникът на руската войска.

" Вчера специалисти от регион " Средец " изготвиха следващ констативен протокол за положението на така наречен " Монумент монумент на руската войска ". Вече е изпратено на регионалния шеф с наставление за незабавни ограничения за ограничение на достъпа на жители наоколо до оборудването, посредством слагане на строителна ограда и разглобяване на рисковите детайли.

Имам уверението на госпожа Тодева, че поверената ѝ администрация ще реагира съответно, за разлика от всички предходни случаи, когато сходни наставления, актове и заповеди са пренебрегнати или обжалвани по правосъден ред и не са изпълнявани, даже когато съдът е потвърждавал основателността им.

Отделно, в писмо до дирекция Сигурност на Следствен отдел към окръжна прокуратура съм изискал да подхващат ограничения за съблюдаване на изискванията в издаденото от тях съгласувателно писмо за осъществяване на акцията пред оборудването, които категорично не разрешават слагането на преместваеми обекти като шатри, палатки и други сходни ", написа още кметът на региона.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР