Започва последна четвърт. Слънце в квадратура с Луната – откъдето

...
Започва последна четвърт. Слънце в квадратура с Луната – откъдето
Коментари Харесай

Ден на дуалността, агресията, авантюризма и напрежението

Започва последна четвърт. Слънце в площ с Луната – откъдето и да го погледнем, това е сериозен ден. Очакват се непредвидени обстановки.

Луната е в символ Близнаци до 11:24ч на 11 септември

Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени, а общителните и дейни хора - прилив на жизнеспособност. При тях всичко ще се получава бързо и елементарно. Рутинната работа е досадна. Полезно е да бъдете в приятна компания, на красиви места, да се занимавате с интелектуални занимания.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Продължава 23 лунен ден до 00:07ч на 11 септември (от 23:27ч на 9 септември)

Символ на деня е крокодила. Един от сериозните дни и спорен по своята природа. Днес злите сили не се пробуждат и има огромно изхвърляне на отрицателна сила. Изпълнен е денят с висок енергиен заряд, само че потока на сила е извънредно неустойчив. Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови каузи не започвайте, само че по тази причина пък е уместно за довеждане докрай на всичко стартирано. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение.

В този ден можете да „ чуете “ скритите мисли на другите хора, да почувствате желанията им и да ги вземете за свои. Има опция да се подчините на волята на някой различен и да действате против своите стремежи и ползи. Затова не се предлага да се започва нищо ново и значими планове. Планираното може да не свърши както очаквате. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки.

Този ден е доста неприятен от морална позиция. Нестабилната сила въздейства негативно върху подсъзнанието, освобождавайки най-лошите прояви у човешката природа. Тези, които са с по-слабо мислене, ще бъдат захранвани от силата на другите и под тяхно въздействие.

Денят е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия и напрежение. Буквално от нищото изникват спорове, доста хора са склонни към хулигански прояви, защото попадат във властта на „ вътрешните си демони”, по тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища, манифестации и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо. Пазете се от ниски намерения, гневни прояви, провокации, не започвайте значими и съществени каузи. Нужен е по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо във вътрешността в себе си. Ден за разрушение на остарялото и освобождение от всичко излишно. Може да чувствате безсилие и отмалялост.

Един от най-неблагоприятните дни за всякаква връзка. Контактите с сътрудниците могат да се трансфорат в сериозен скандал. Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, допустимо е да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно. Сексът в този момент е противопоказен, защото в този момент подкопава здравето. Преобразувайте половата сила в креативна.

Неподходящо време за любовни срещи, изключително за тези, които са в напрегнати връзки. Може да стане още по-лошо. Много е уместно да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите гении и качества.

Добре е да се отиде на черква, да се покаете и да се помолите за амнистия за злините, които волно или несъзнателно сте направили. Проявете благосклонност и дайте самун на бедните, на просещите. Благоприятно е да прекарате времето си в усамотение, успокоение и тишина, както и за четене на езотерична и духовна литература.

24 безоблачен ден – Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние, да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР