Започва първият месец от есента. Това е месецът, в който

...
Започва първият месец от есента. Това е месецът, в който
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 2 до 8 октомври

Започва първият месец от есента. Това е месецът, в който получаваме резултатите от изборите и дейностите през предходните шест месеца. Основните събития, които са определящи за интервала са:
Слънцето е в знака Везни и дефинира главната посока на придвижвания, а тя е обвързвана с партньорствата и салдото в разнообразни житейски сфери. На по-високо равнище този баланс е обвързван с реализиране на вътрешно равновесие и мир. Везни е миролюбив знак, търсещ хубостта в живота и във взаимоотношенията, отворен към връзки и взаимоотношение. В поддръжка на Слънцето е огнената планета Марс, която също транзитира през знака Везни. Ако човек на вътрешно равнище търси баланс, естетика, обич, хубост, мир, то елементарно посредством верните дейности ще може да го реализира. Първите дни от новия месец ще бъдат към момента мощно повлияни от Пълнолунието в знака Овен, което беше на 29 септември. Ефектът от пълнолунието не престава два, три дни след точния миг. Луната е намаляваща, което насочва вниманието към реализиране на непоклатимост в започнатите действия. Меркурий е в съразмерен аспект с Плутон, позволени неточности в индустриалните процеси елементарно могат да бъдат трансформирани в по-устойчиви и печеливши позиции. На 5 октомври Меркурий минава в знака Везни. Тази планетна позиция ще укрепи нуждата от взаимни отстъпки във взаимоотношенията с другите. Двете планети на връзките Марс и Венера към момента са в съразмерен аспект, което е добра причина за възстановяване на съществуващи взаимоотношения и основаване на нови.На 2 октомври Луната е в знака Телец - съразмерен ден за Рак, Дева, Козирог, Риби. Повече внимание да проявят Телец, Скорпион, Лъв и Водолей. Денят носи непредсказуемост и мощна емоционалност.На 3, 4, 5 октомври Луната е в знака Близнаци - подобаващи дни за образования, осъществяване на срещи, нови запознанства, подписване на контракти.На 6, 7 октомври Луната ще бъде в знака Рак. Хармонични дни, които могат да бъдат отдадени на фамилията, дома, почивката.
Седмицата ще завърши с Луна в знака Лъв, знак на романтиката, заниманията, творчеството, любовта, децата.

Предстои една от най-важните седмици, през които в оптималната степен може да повлияете на вашия обществен статус, а посоката ще се дефинира от близките  взаимоотношения, опиращи се на поддръжката, взаимността и разбирателството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg