Започва новият слънчев месец - 1 слънчев ден – Денят

...
Започва новият слънчев месец - 1 слънчев ден – Денят
Коментари Харесай

Слънчев календар – четвъртък – 18 август 2022

Започва новият безоблачен месец - 1 безоблачен ден – Денят е обвързван с Твореца на нашия свят, с творчеството, насладата, тържествеността, с чувството за персоналната ни задача. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под особена отбрана – планета Юпитер

Предмети на силата: Лампа, огън, олтар на планината; Изобилие.

Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Хубаво е при започване на слънчевия месец да се хвърлят дребни монети на кръстопът, с цел да ви даде Бог благосъстояние. Или да дадете нещо на първия срещнат бедняк.

Утрото и денят би трябвало да се посветят на работа. Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Денят ще е сполучлив единствено за оптимистите, не за тези, които са депресирани и унили. Този ден е удобен за хората, които реализират всичко сами в живота си, както и за тези, които управляват хората - Учители, водачи, водачи.

Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Инициативите на този ден са доста дейни и съществени и към тях би трябвало да се подхожда като към доста съществени инициативи. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят.

Да се проветряват повече пространствата, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР