Започва набирането на документи за участие в Преброяване 2021 в

...
Започва набирането на документи за участие в Преброяване 2021 в
Коментари Харесай

Район „Тракия” подновява набирането на преброители

Започва набирането на документи за присъединяване в Преброяване 2021 в кметството на регион „ Тракия” от 25-ти май.

Желаещите да се включат като преброители в преброяването на популацията и жилищния фонд в регион „ Тракия” – Община Пловдив, могат да подадат своите в деловодството на бул. „ Освобождение” 63.

От администрацията показват подготвеност да окажат цялостно подпомагане на жителите, като им дават нужните за попълване документи – заявление за кандидатстване и единодушие за култивиране на персонални данни.

Желаещите би трябвало да носят копие от тапия за приключено обучение, автобиография по утвърждения формат, документ от банка, удостоверяващ IBAN.

Документите за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от уеб страницата на Преброяване 2021 (www.census2021.bg/) или от уеб страницата на регион „ Тракия “ (www.trakia-plovdiv.bg).

За осъществяване на дейностите по броене на популацията и жилищния фонд могат да аплайват лица, навършили пълноправие, включително пенсионери и студенти. Те би трябвало да имат приключено най-малко приблизително обучение, да не са осъждани за закононарушения от общ темперамент и да не са сложени под забраняване.

В момента Национален статистически институт организира акция за потвърждаване на присъединяване на лицата, които към този момент са подали заявки. То ще продължи до 25-ти май. Гражданите, които предходната година са подали заявки за присъединяване в Преброяване 2021, не е належащо да го вършат още веднъж.

Преброяването ще се извърши в интервала 7 септември – 3 октомври 2021 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР